7hós babának lehet adni Stodal homeos szirupot? És mennyit naponta?
Figyelt kérdés
Kisfiam pár napja enyhén köhög(szárazan),nem sokat,azt is inkább estefelé.Hogy ne legyen rosszabb adhatok neki ilyen korban Stodalt?2009. márc. 30. 15:35
1/6 anonim válasza:
Én ma vattem 6 hós babámnak, a patikus azt mondta, hogy 3* 1 kávéskanállal kaphat. Az én babaám reggel köhög szárazan, napközben hurutosan egy picit. Már megittunk vagy 3 üveg ipecacuánát, semmi hatása nem volt.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ! :)
2009. márc. 30. 15:53
3/6 anonim válasza:
Hogy a viharba ne lehetne!Az én babám 10 hós,ő is 3*1 kanállal kap(éppen most is,mert köhög)A múltkor 3-4 nap alatt rendbe hozta.
4/6 anonim válasza:
Persze, hogy lehet! Arra figyelj, hogy mivel az immunrendszerre hat, az első néhány nap lehet, hogy erősebbek lesznek a tünetek. Bár a kislányomnál nem volt ilyen, ő 3-4 nap alatt rendbe jött tőle. Jobbulást!
5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2009. márc. 30. 20:33
6/6 anonim válasza:
Lehet. Az én babám sajnos 2 hónaposan köhögött és a doktornénink akkor javasolta már, segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!