Kisfiam bal mellkasán rengeteg kis pötty jött ki. estére piros, reggelre halványodik. Mi lehet ez? Mivel kenjem?
Figyelt kérdés
nem érintkezik semmi újjal a bőre!2009. márc. 30. 14:55
1/5 anonim válasza:
nekem attól volt ilyen, mikor melege volt és megizzadt. nem lehet hogy az?
2/5 A kérdező kommentje:
hát nem tudom, de miért csak bal oldalt? estére meg miért lesz piros, reggel meg alig látszik!
2009. márc. 30. 16:07
3/5 anonim válasza:
Szia!Pont ezzel küzdünk. Elvittem dokihoz, kapott calciumot, meg multivitamint, meg fenistil cseppet. Az mondta hogy ekkora babáknál ez előfordulhat, valószínű ezektől elmúlik. Próbáld ki valamelyiket ha van otthon, ártalmatlanok és ilyen allergiás reakcióknál sokat segítenek. 10 hós baba anyukája
4/5 A kérdező kommentje:
calcimuskra gondoltam én is! estétől adom neki. ártani nem ártok vele. remélem hamar elmúlik, bár már 3 napja látom....
2009. márc. 30. 16:30
5/5 anonim válasza:
16:25-ös vagyok!A calcimusból fél ampullát lehet egyszerre. Csak nem tutam tudod e:)
Nekem nem azt írta fel hanem gyengébbet...hátha!Azért vidd el a dokihoz holnap ha lesz időd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!