Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig kell a babára sapit...

Meddig kell a babára sapit adni? És hogyan vigyem ki?

Figyelt kérdés

4 hós múlt. Ha kiviszem ráadjam akkor is, ha huszon fok van? Vagy inkább a nyári vászon sapit? Meddig kell betakargatni? Ti hogyan viszitek ki a babát, ha mondjuk 22-23 fok van és picit fúj a szél?

Nem akarom túlöltöztetni, de azt sem akarom, hogy fázzon. Én pl ekkor már símán elvagyok pólóban, őt meg takarjam be? Mivel télen született most "szembesülünk" először a jóidővel. Köszi

2009. márc. 30. 13:14
 1/2 anonim ***** válasza:

Én egyenlőre annyival vagyok "lazább", hogy már nem adom rá a vastag kötött sapkát, és nem a bundaoverált hordjuk, hanem egy valamivel vékonyabb kezes-lábast. Sapiból most egy kicsit vékonyabbat adok rá. Az én fiam is 4 hónapos múlt.

Én is várnám tapasztaltabb anyukák véleményét is.

2009. márc. 30. 13:30
 2/2 anonim ***** válasza:
az én picurom 10.5 hós. Tavasszal született, nagyon hamar jött a meleg.Májusban egy hosszú ujjú bodyt, egy vékonyabb kantáros rugit adtam rá és ha kellett betakartam egy vékony pamut takaróval. Sapkát csak akkor adtam rá,ha fújt a szél.De ha meleg szél fújt, beizzadt a kis feje. Tudni fogjátok ti is,hogy az adott helyzetben mit kel ráadni. A fő ellenségünk a nap volt. Hogy ne égjen le a kis lába, mindig betakartam vékony textil pelussal.
2009. márc. 30. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!