Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan is mosogassam belülről...

Hogyan is mosogassam belülről másfél évesem kipirosodtt nuniját?

Figyelt kérdés

A doki azt mondta, hogy alaposan mosogassam kamillával.Na most az nem tiszta, hogy ha széthúzom neki, akkor közelről csorgassam rá sokszor a kamillát, vagy egy picit hozzá is érhetek vattával.Tegnap óta kezelem neki.Tegnap még bátortalan voltam, nem húztam neki szét nagyon a nagyajkakat.Ma viszont egy kicsit felbátorodtam, és láttam, hogy mélyebben van neki váladék.Azt egy kicsit próbáltam kiszedni.

Szóval csurgassam csak a kamillát, vagy töröljem is óvatosan?

2011. júl. 8. 21:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszi!Beleültetem kamillás vízbe.Most nézegettem neki jobban.Lehet, hogy már csak a Tetran rakódik le neki az ajkak között.Mintha nem lenne neki annyira piros, mint tegnap.
2011. júl. 9. 14:24
 12/13 anonim ***** válasza:

Én vagyok az első fülpálcikás, igen, ha kapálózik, inkább ne. Nem jutott eszembe, bocsánat, mert az enyém nyugton van ilyenkor. A kamillás lavór lesz a nyerő!

Egyébként a pirosságnak kell pár nap(4-5), amíg elmúlik.

2011. júl. 9. 17:49
 13/13 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi!Megnyugtattál a 4-5 nappal.

Ma délután sokat fürdött kint kamillás vízben.

Nem használtam a pálcikát, csak vattát, mert kétemberes az ügy.

2011. júl. 9. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!