A babám hasfájós. Már mindent megpróbáltam. Mit tehetek még?
Ugyanezt végigtornáztuk, mint te, nekünk se vált be semmi. Aztán javasolták az aloe activatort, az rendben tartotta a pocit. Minden evés előtt annyi csepp, ahány kg a babád, ezt kiskanállal be tudod adni.
Böfizni tud rendesen? Milyen intenzitással eszik? Lehet, hogy túl gyorsan nyeli a kajcsit és ezzel sok levegőt nyel? Ha igen, próbáld evés közben is böfiztetni.
Remélem, tudtam segíteni! Neked sok erőt, a picinek meg mihamarabbi fájdalommentes szép napokat kívánok!:)
Nekem 4 hónapos a babám. Igazi hasfájós volt, és a bíztató szavak ellenére, nem nőttük ki még teljesen. Kipróbáltunk mindent, mire eszembe jutott, hogy homeopátiás bogyót, már a születése előtt kinéztem.
Nekünk a Colocynthis 9ch nagyon bevállt. Napi 3x5 bogyesz, kanálnyi vízben feloldva. A bébim nagyon ügyesen lenyelte, kanálról. Rengeteget segített. Később amikor úgy láttam, vidám, semmi baja, csökkentettem, és csak pl. este adtam már neki.
Azt olvastam figyelni kell, milyen tipusú a hasfájás, a mienk lábfelhúzós volt, ezért ezt a szert választottam.
Ez az odal segít eligazodni.
Vidám babázást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!