Hogyan öltöztessem a héten a 18 fokokban a 10 hetes babámat?
Figyelt kérdés
Nagyon izzadós, ezért gondolom a téli overált már nem kell hordani. Arra gondoltam , hogy farmer , alá harisnya, rövid ujjú body , pulcsi meg egy vékonyabb kabát, meg egy vékonyabb sapka kesztyű. Jó így ?2009. márc. 30. 09:49
1/2 anonim válasza:
Szerintem a kesztyű nem szükséges,a keze addig hideg lesz amig nem kezd el mozogni,fogni vele.A csecsemő hideg keze a vérkeringésssel függ össze.Azt hogy melege van-e vagy fázik a tarkóján tudod megállapitani.Egy idősebb védőnőtől tanultam,hogy a gyerekre annyi réteg kell amennyi rajtunk van+ vékony takaró.A babakocsi is védett,meleg.
2/2 anonim válasza:
Szerintem a kesztyű már nem kell. A többi jó, de én azért még egy vékony takarót tennék rá. Ő még nem mozog annyit, hogy átmelegedjen. Ha úgy látod, hogy melege van, leveheted róla, de azért vidd magaddal a takarót a biztonság kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!