Igaza volt a barátnőmnek? (Többi lent)?

Poénkodsz?
Még a saját udvarunkon sem mennek ki egyedül a gyerekek,sőt, ha kint vagyunk,mindig szem előtt kell lenniük,és az utcán a nagyobbnak fognia kell a babakocsit! Én sem vagyok egy "szívbajos" anyuka,nem szaladok egyből ha hasal egyet a gyerek,de azért szeretem látni őket!
Üdv:2 és 4 éves lányok anyukája

Én külföldön lakom,lakóparkban(nagy kertes házak)itt a helyi gyerekek már ki vannak engedve az utcára,amint elkezdenek önállóan menni,így van amikor 5-6 gyerek 2 évestől 6 évesig a lakóparkban kóborolnak szülő nélkül,a jobbik eset ha valakinek a háza előtt eljátszanak,de általában,szaladgálnak a parkoló autók közt.Nagyon figyelni kell rájuk,minap egy csapat 3-4 éves gyerek gondolta meg magát és lépett elém körülnézés nélkül az útra(nem várom el 3-4 éves gyerektől,hogy figyeljen),de szülő sehol,egy sem.Mivel megszoktam,ezért 5 km/h -val közlekedek ezeken a szakaszokon,volt hogy megálltam,(mert mindig éppen akkor mennek egyik oldalról a másikra amikor autó jön)és a legnagyobb meglepetésemre egy 4 év forma kisfiú nyitotta az autó hátsó ajtaját,hogy ő beszáll,akkor kiakadtam!Nem azért mert be akart szállni,de esetleg egy idegen,akár pedofil,gyilkos,bárki elviheti így őket! Bizony a kedves szülőt fülénél fogva rángatnám,hogy mi az atyaistent csinál,ha nem a gyerekével foglalkozik?! Nekem van egy hét éves gyerekem és egy 4 hónapos,de őt egyedül az utcára sem engedtem ki soha,csak velem vagy az apjával mehet.Elnézést,hogy Offoltam,de a kérdésre a válaszom:
Igen is,egy szülőnek az a feladata,hogy szemmel tartsa a gyerekét,mondom én a hétévesre is folyton figyelek,pedig füves az udvarunk.
Igen, a saját udvarunkra is csak felügyelettel mehet ki, pedig próbáljuk bababiztossá tenni, de ígyis talál nem neki valót, mert hát az lenne a legszebb ha a saját homokozójában eljátszana, de az csak pár perc.
Szóval ezen egy kicsit kiakadtam, mert nem gondoltam hogy valaki ezt teszi szóvá, pláne nem a barátnőm:-(
Mégegyszer köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!