7 hónapos kislányom már feláll, próbélkozik felkapaszkodni mindenhova, kellene már neki cipő? Milyen cipőt vegyünk?
Eddig mamuszkákat adtunk rá,meg overált!De most h már jön a jóidő,meg sportkocsira váltunk szeretnék cipőt ráadni de nem tudom milyet érdemes venni?Kocsicipőt,v már olyat amiben esetleg később tud totyogni?De megnő a lába hamar,nem?Nem tudom mitévő legyek!Meg még olyan kis ügyetlen állandóan lábujjhegyen jár szinte kitöri a lábujjait,vissza hajlik neki!Lehet ha cipő lenne rajta nem lábujjhegyezne?
Köszi a válszokat!
Szia! Ha otthon vagytok, akkor nem kell rá cipő, esetleg olyan vastagabb zokni, aminek szilikonos a talpa, hogy ne csússzon el (padlószőnyeg esetén ez sem kell, csak parkettán érdemes). Utcára valami puhatalpú, lehetőleg bőr cipőt keress, nem tudom, pesti vagy e, de nővéremmel épp a héten vettünk a kisfiánk ott kiscipőt, nem volt drága. Ilyet:
Köszike!
szép estét!
szia
az én kislányom is 7 hónapos, és én is a liliputi.hun kapható pediped szandálon gondolkozom, márcsak azért is, hogy ne legyen szegényke a babakocsiban is mindig zokniba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!