Hogy bírja babátok a meleget?
az én kisfiam 5 hónapos lesz július 15-én
izzadós típus,de elég jól bírja a meleget.
Mondjuk nekünk jó hűvös a lakásunk.26 foknál még nem volt bent melegebb.
Sétálni nem viszem ki ilyen kánikulában max. este.
Hát ha nem rá megy közvetlen, akkor szerintem nyugodtan. Nekünk nincs, de a bnőmék is bekapcsolták, és nem lett baja a babának...ne állítsátok nagyon hűvösre, 26-27 fokra, és mielőtt mentek ki, vagy be a kéróba egyenlítsétek ki a hőt. merthogy akkor fázhat meg nagyon ha a melegből ki, hidegbe be történik.
Az én lányom már 10 hós, elég rosszul viseli, egész nap nyüglődik, és alszik bazinagyokat, amit én nem bánok, mert én is nagyon kivagyok. :-)
5.5 hós a kislányunk.Mi bekapcsoltuk a klímát.Muszáj volt. 6. emelet, és egész nap süti a nap a szobákat.
(mindkét szobában van klíma) de:
- Napközben nem megy abban, amelyikben ő van, hanem a másikban, és összenyitjuk a két szobát
- 27-28 foknál nincs hidegebb.
nálunk van klíma, nyomatom is....
ne közvetlenül rá menjen, ha lehet addig menjetek más helységbe míg kicsit lehül a klímás rész :)) nem lesz baja tőle hidd el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!