Ha meg nagyon zavar, akkor úgyis letudod szedni bármikor.
2011. júl. 7. 09:34
2/13 anonim válasza:
Mi most nyáron is használjuk, ha fúj a szél.
6 hetes a kisbabám.
2011. júl. 7. 09:35
3/13 anonim válasza:
igen, nagyon jól jön amikor hűvös van. nagyobb gyerek is tud fázni.
2011. júl. 7. 09:42
4/13 anonim válasza:
Igen, mégiscsak ül a babkocsiban, úgy jobban fázik, mint mi mikor sétálunk!
Én még a babám 11-14 hónapos korában is rá fogom rakni a babakocsijára a lábzsákot télen.
2011. júl. 7. 09:47
5/13 anonim válasza:
Másfél éves gyerekem is bundazsákban volt télen! Ne haragudj, de mikor röpködnek a mínuszok, 10-15 -vel ne már hogy ne rakj rá. Vagy akár nínuszegypár foknál.
De ha gondolod próbáld ki. Majd télen, ha mínusz 5 fok alatt lesz az idő ülj ki egy szál nadrágban és harisnyával minimum fél órát. Aztán majd meséld el, hogy nem fáztál és felesleges a lábzsák :) De előtte azért menj el a fagyásaidat kezeltetni....istenek micsoda anyák vannak.
2011. júl. 7. 10:01
6/13 A kérdező kommentje:
nincs a babakocsimhoz azért kérdeztem.de bundarucit adnék rá
2011. júl. 7. 10:09
7/13 anonim válasza:
Nekem nem volt, helyette egy vastag, bélelt babatakarót használtunk és alá is tettem egy vastag takarót. Így is tökéletes volt, még melegebb is mint a lábzsák..
2011. júl. 7. 10:33
8/13 anonim válasza:
9.47-es vagyok. Akkor lehet kapni bundazsákot is, azt bármelyik babakocsiba be lehet rakni. ilyet pl:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!