Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tápszeresek vagyunk. Ezen...

Tápszeresek vagyunk. Ezen kívül nem fogad el semmit. Mit itassak vele, ha olyan helyen vagyunk ahol nem tudok friss tápszert csinálni, és éhes?

Figyelt kérdés
2009. márc. 29. 15:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Vigyél magaddal külön felforralt, langyosra hűtött vizet egy termoszban és a cumisüvegbe készítsd be a tápszert. Csak hozzá kell önteni a vizet és máris etetheted a babát. Így mindig frissen tudod elkészíteni neki a kaját.
2009. márc. 29. 15:37
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mi ilyenkor előre bekészítettük az adagját cumisüvegbe, majd h meleg maradjon termosztáskába tettük és mindig vittünk tartalék babavizet+tápszert.
2009. márc. 29. 15:50
 3/4 anonim ***** válasza:

én is ezen szenvedek

a kovetkezokepp oldottam meg, cumisuveg termosz melle vettem ilyen aram nelkuli cumisuveg melegitot, 2 cumisuveg, az egyikben viz, a masikban tapszer

2009. márc. 29. 16:26
 4/4 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat! Veszek is termoszt!

Jó babázást mindenkinek!

2009. márc. 29. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!