"Túri" vezetéknévhez ajánlanátok nekem keresztneveket? :-)
Még nem tudjuk, hogy fiú vagy lány, kíváncsi lennék a véleményetekre, hogy szerintetek milyen nevek mennek a Túri-hoz. Nekünk egyelőre a Barnabás és a Dóra nevek tetszenek, de azért még jó lenne pár alternatíva :)
Köszönöm a válaszokat!
A hosszabb nevek jól mennek a Túri vezetéknévhez, tehát a Barnabás illik is hozzá (meg szép név). Nekem viszont nem hangzik jól a Túri Dóra. Bár a Dóra jó név, de nekem így egyben nem jön be.
Nem tudok nevet ajánlani, de én mindenképpen hosszabb vezetéknéven gondolkoznék, főleg ha csak egy keresztnevet kap majd a baba.
*hosszabb keresztneven
bocs vezetéknevet írtam
Igaza van az előttem szólóknak hosszabb keresztnév kellene. Ha ragaszkodtok a Dórához vannak még lehetőségek mint pl: Dorina, Dorottya.
Ez a link egy terhességi kalkulátor és egy névtervező oldal mi is itt találtuk meg a lánykámnak a nevet mert a párom vezetékneve elég bonyolult. Jó böngészést:)
Nekunk Dora a kislanyunk, de a Turi melle nekem sem igazan tetszik. Igaza van annak a valaszolonak, aki szerint picit hosszabb nevvel is probalkozhatnatok.
Turi Dorottya, lehet Dorinak, Dorkanak becezni
Turi Tamara (nekem tetszenek az alliteralo nevek)
Turi Adrienn
Turi Emese
Szep a Barnabas, csak felenk olyan sok van beloluk..
Turi Daniel, bar Dani is van tobb, de talan mar kevesebb
Szia! Én a Dóránál hosszabb nevet választanék a Túrihoz. Pl. Túri Bianka, Borbála, Mandula.
A Barnabás szerintem szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!