Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen idős gyereket lehet a...

Milyen idős gyereket lehet a rácsoságyból rendesbe tenni? És milyenbe?

Figyelt kérdés
Úgy értem a milyen magas legyen,oldalt mindenképpen "korláttal",de az milyen magas legyen?Másfél éves babának szeretném lecserélni az ágyát.Eddig születésétől úgy volt az ágyam mellett,hogy a kiságy egyik oldalát levettük,így az ágyam+én voltam a "korlát".De mostmár elég nagy és erős ahhoz,hogy eltolja az egészet,és félek,nehogy beessen a kettő közé.Szerintetek mi lenne a legjobb megoldás?Mehet már a csere?Nem esik le a sima ágyról,vagyis meg lehet őt már tanítani arra,hogy ne álljon fel,mert leeshet?
2011. júl. 6. 09:17
 1/2 anonim ***** válasza:

11 hónapos volt a fiam amikor külön ágyba tettük,külön szobája lett.Az egészet egy hálós leesésgátlóval oldottuk meg,soha nem esett le,pedig a biztonság kedvéért mindig odavolt rakva éjszakára mellé egy csomó párna.

Még mielőtt lehurrogna valaki,a fiam 10 hónaposan egyedül ment már,ezért lehetett különrakni.

2011. júl. 6. 09:35
 2/2 anonim ***** válasza:
9 hónapos volt a lányom mikor másik ágyat kapot. Az ok pedig igen egyszerű volt. Akkor jöttem rá, hogy mi a gond. Kiságyba 3 hónapos koráig volt hajlandó aludni, utánna már nem. Közöttünk aludt, de egy idő után észrevettem, hogy ott se fér el. Ekkor vettünk neki egy új ágyat. Kinyitható szivacságyat. Összecsukva 120x60-as. Kinyitva 120x180 as. na ezen már elfért, nem kelt fel olyan sokszor éjszaka. A magassága csak 10 cm kinyitva, igy attól se kell férni hogy leesik. Egy ik oldaon van a fal, a másikon meg vettem egy szívacsrudat, az meggátolja, hogy tovább forduljon. Nekünk ez a tökéletes megoldás. Szerintem te is ilyet vegyél vagy leesés gátló ágyat. Előbb utobb megtanulja, hogy ne álljon fel rá!
2011. júl. 6. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!