Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Orrtisztításra van egyéb...

Orrtisztításra van egyéb módszer, mint a különböző orrszívók?

Figyelt kérdés
Olyan spray-re gondolok esetleg, ami felhigítja a váladékot, és így ki tud folyni.
2009. márc. 29. 13:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarsz orrszívást,akkor használd a Sterimart,ez felhigítja,utána fülpiszkálóval óvatosan ki tudod törölni,én ha nem akarok nagyon belenyúlni,hisz nem is szabad,akkor hasra teszem sokat,és a fellazult váladék hamar kijön-De ha nagyon beteg szegénykém,és sok van neki,akkor muszáj szívni.

Persze ettől még létezhet olyan orrspray amitől ki is folyik,hátha kapsz ötleteket.

Megviseli a babád az orrszívás?

2009. márc. 29. 13:04
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi!

Igen, nagyon megviseli, utána annyit sír, hogy még több váladék képződik, és nem vagyunk előrébb...

Ezenkívül egyszerűen belebetegszem, hogy bántanom kell, és nem tudom neki elmondani, hogy mért kell ezt csinálni

2009. márc. 29. 13:09
 3/8 anonim ***** válasza:
STERIMAR,termeszetes,fiziologias tengerviz orrspray!15 napos kortol hasznalhato,napi 2-6 alkalommal is!A vedonom ajanlotta!5hetes anyuka!
2009. márc. 29. 13:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok.Elhiszem hogy a szíved szakad meg,hisz nagyon tudnak sírni,kislányom picinek bírta az orrszívós porszívót,most már alig merem használni,csak a kis kézit,mert a porszivótól visít,nem tudom miért lett ilyen.De ezt a kicsit is csak akkor tudom használni,ha nem álmos,és nem éhes,szval ha nagyon jó hangulatban van,nem könnyű.

Mennyi idős a babád?

2009. márc. 29. 13:14
 5/8 A kérdező kommentje:
11 hós.
2009. márc. 29. 13:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát akkor már valóban van ellenállás.
2009. márc. 29. 13:35
 7/8 A kérdező kommentje:

Igen, ellenállás is van, meg egy szörnyű szemrehányó tekintet, mint aki nem érti, hogy anya mért csinálja ezt, nem szokott bántani :(

Persze lehet, hogy eltúlzom a problémát, de az első priznic után eldöntöttem, hogy ha csak egy mód van rá, olyan megoldást választok, ami nem fáj, vagy inkább másra bízom, hogy végezze el a piszkos munkát :)

Ki fogjuk próbálni a spray-t, köszi.

2009. márc. 29. 13:40
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Az előttem válaszolók tökéletes tanácsot adtak,a Sterimar és Fluimar(nekünk ez van) segít fellazítani a váladékot és ha a bepuffolás után porszívózod a nóziját,még hatékonyabb.Hidd el,tudom hogy nagyon nehéz sírni látni a kicsit,de muszáj kitisztítani a kis orrukat,különben egyéb problémák is előjöhetnek.Mi nemrég jöttünk ki a kórházból a 3 hónapos picinkkel,szegényemnek naponta 20 alkalommal kellett kiszívni a nóziját...képzelheted!De eddig bárkivel beszélgettem a témáról (doki,védőnő...) mindenki megerősített abban,hogy igenis ki kell bírni azt az öt percet,amíg sírdogál...

A babák még nem értik,mi történik ilyenkor,de te tudod,hogy ezzel csak jót teszel neki.Próbáld megnyugtatni...én meg is szoktam dícsérni,igaz,hogy még nem tudja miről beszélek,de legalább a hangomtól elcsendesedik.Sok szerencsét!

2009. márc. 29. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!