Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miből itassam akkor most a 11...

Miből itassam akkor most a 11 hós kislányom?

Figyelt kérdés

Most próbál meg egyedül inni, de a sima cumisüvegből (MAM) mindenfelé folyik ki az innivaló, ahogy veszi a szájához. Most vettünk neki NUK csöpögésmentes üveget, de nem hajlandó belőle inni. Az Aventos se tetszik neki. Tudnátok valamit ajánlani, ami csöpögésmentes és bevált ilyen helyzetben? Most csak rágcsálni akarja a cumirészt (mondjuk jön 2 foga is egyszerre). De a legrosszabb, hogy meg se próbálja szívni... megszokta, hogy a simából jön magától... de abból meg folyik össze-vissza... nagyon el vagyok szomorodva...

11 hónapos kislány anyukája

2011. júl. 5. 13:59
 1/9 anonim ***** válasza:

Sima pohár.

Ha szomjas, de még nem tud rendesen inni, kanalazd neki, kanálból "szürcsölgesse", szépen lassan próbálhatjátok pohárból, kisebb kortyokat. Ha szomjas, iszik, nem kell, hogy "szopogassa" az innivalót, szerintem. Kislányomnak 6 hónaposan adtam először vizet, pohárból, először kicsit melléfolyt, de kb 1 hét alatt belejött :)

2011. júl. 5. 14:04
 2/9 anonim ***** válasza:
Én nem értem, hogy folyik ki nektek a Mam üvegből az innivaló... Amikor veszi a szájához, az természetes, h kicsöppen belőle néhány csepp, de hogy folyik? Nekünk is az volt 2,5 évig, sose folyt belőle.
2011. júl. 5. 14:08
 3/9 A kérdező kommentje:

Szia!

Hát pedig, ahogy veszi a szájához nagy lendülettel szó szerint spriccel ki a MAM-os üvegből az innivaló :-((( Ezért gondoltam a csöpögésmentesre... de azt meg nem tudja, hogy azzal mit kell tenni... :-(((

2011. júl. 5. 14:13
 4/9 anonim ***** válasza:

Tegnap írtam ki ezt a kérdést.

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

Jópár ezer forintot hagytam emiatt a boltokban, szóval átérzem a helyzetedet. Próbáld meg a Kubu warerrr-est. Azt 200ft-ért kapsz szinte bárhol. Ha látja, h ti is olyanból isztok, mármint üccsis üvegből, akkor ő is kedvet kap hozzá, mert utánozni akar majd titeket.

Amúgy ha szeretnéd, h igyon a Nuk-osból, akkor a régi itatóját tegyétek jól el, h még véletlenül se legyen a szeme előtt. Nekünk sajnos ez se jött be, de barátnőméknél 2nap alatt tökéletesen működött.

2011. júl. 5. 14:13
 5/9 anonim ***** válasza:
2. vagyok. Lehet, hogy túl telerakod az üveget innivalóval? Én kb. 3/4-ig töltöttem, és nem spriccelt ki belőle soha. Tényleg azt használtuk 3 hónapos korától 2,5 éves koráig, csak a gumikat váltogattuk rajta, ahogy nőtt.
2011. júl. 5. 14:15
 6/9 anonim ***** válasza:
szerintem sima poharat adj neki, pár nap alatt megtanul szépen egyedül inni, csak türelem
2011. júl. 5. 20:32
 7/9 anonim ***** válasza:

Én írtam a Kubus választ.

Hát nekem már 16hós a fiam, de még rendesen messze állunk a pohárból való ivástól! És nem azért mert még nem szeretném, hanem mert egyszerűen nem megy neki. Annyira durván használja még a kezét, h simán nyakonönti magát, hiába tartom én is. Szerintem nincs 2 hónapja sem, h egyáltalán megdönti az üveget ivás közben. Hiába mutattam neki, h emelje, mindig csak a levegőt szívta, majd ordított, h nem jön.

Szóval nálunk nincs poharazás, csak ha a miénkből kunyerál. Várok amíg a keze gyengédebb lesz, nem pedig erőszakos. Mert így csak rángatja. Nem mindenkinél működik ez hamar.

2011. júl. 6. 09:25
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Ohhh, a pohártól még mi is nagyon távol vagyunk. Össze-vissza hadonászik a kezével még a sima cumisüvegből is spriccel a víz... bele se gondolok hogy nézne ki, ha pohár lenne ilyenkor a kezében... :-)))

(Amúgy teljesen mindegy meddig van töltve a MAM üvege... jön belőle....)

Viszont sajnos a KUBU-s ötlet sem jött be... csak rágja azt is :-(

Egyéb ötlet még esetleg valaki?

2011. júl. 6. 13:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Próbáltad már megnyomni az üveget, h érezze, h folyadék van benne? A Kubust egyszerű, mert puha, de a cumisüvegnél a gumit próbáld. Csak vigyázz, nehogy a torkára szaladjon. Amúgy meg szerintem nem baj, ha pl. a Kubust rágcsálja, mert azt nem hiszem, h letudná harapni. A puhacsőrű itatóknál azért már nem jó. Lehet, h előbb-utóbb beleszív véletlenül, és ráérez.
2011. júl. 6. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!