Mit fagyasszak le őszre, télre? Márciusban született a kislányom, szeretném szoptatni kizárólag 6 hónapig, szóval kb szeptember közepén kezdődne a hozzátáplálás.
Én biztos nem tennék el semmit. Szerintem is mindent megfizethető áron is belehet szerezni akkor is. És tényleg nem finomak a fagyasztott, vagyis az olvasztott gyümölcsök. Viszont a befőtteket nekem nagyon szereti a fiam. Én az anyatejet fagyasztgattam, aztán rájöttem, h következő gyerkőcnél egy cseppet se fogok. Volt ami a csapban kötött ki.
Amúgy a kisadag annyi legyen, amit egy evésre szánsz majd a babádnak. Mert ha sokat raksz el egyben, akkor azt mindet ki kell olvasztani, de a gyerek csak keveset eszik, vagyis a maradék már nem visszafagyasztható és dobhatod ki. Persze te is megeheted.
Bocsi, de nekem olyan fura, h már most tudod, h kizárólag 6hóig fogsz szoptatni. Olyan, mintha egyik napról a másikra szeretnél átállni az anyatejről a szilárd ételre. Ha már most tudod, h 6hóig kap tejcsit, akkor én már 4hósan elkezdenék hozzátáplálni. Tényleg bocsi, tudom, h semmi közöm hozzá, hisz a te dolgod, csak annyira erős nekem az a kizárólag szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!