Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit fagyasszak le őszre,...

Mit fagyasszak le őszre, télre? Márciusban született a kislányom, szeretném szoptatni kizárólag 6 hónapig, szóval kb szeptember közepén kezdődne a hozzátáplálás.

Figyelt kérdés
Tudom előszőr még alma, körte, sütőtök. De ősz végén, télen már ehetne elég sok mindent, főleg tavasszal. Mit fagyasszak le most, hogy ha kell, akkor legyen?
2011. júl. 5. 13:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én biztos nem tennék el semmit. Szerintem is mindent megfizethető áron is belehet szerezni akkor is. És tényleg nem finomak a fagyasztott, vagyis az olvasztott gyümölcsök. Viszont a befőtteket nekem nagyon szereti a fiam. Én az anyatejet fagyasztgattam, aztán rájöttem, h következő gyerkőcnél egy cseppet se fogok. Volt ami a csapban kötött ki.

Amúgy a kisadag annyi legyen, amit egy evésre szánsz majd a babádnak. Mert ha sokat raksz el egyben, akkor azt mindet ki kell olvasztani, de a gyerek csak keveset eszik, vagyis a maradék már nem visszafagyasztható és dobhatod ki. Persze te is megeheted.

Bocsi, de nekem olyan fura, h már most tudod, h kizárólag 6hóig fogsz szoptatni. Olyan, mintha egyik napról a másikra szeretnél átállni az anyatejről a szilárd ételre. Ha már most tudod, h 6hóig kap tejcsit, akkor én már 4hósan elkezdenék hozzátáplálni. Tényleg bocsi, tudom, h semmi közöm hozzá, hisz a te dolgod, csak annyira erős nekem az a kizárólag szó.

2011. júl. 5. 14:02
 12/15 anonim ***** válasza:
szerintem úgy érthette a kérdező h kizárólag szoptatni 6 hóig, aztán szoptatás mellett jöhet a hozzátáplálás :)
2011. júl. 5. 14:12
 13/15 anonim ***** válasza:
én a meggyet és a cseresznyét tálcán fagyasztottam le ugy hogy nem értek egymáshoz. Pár ora alatt megfagyott és egy zacskóba tettem így szemenként is ki lehet szedni belőle. Én bamám márciusba lesz 6hónapos én fagyasztotam le öszibarackot, sárgabarackot turmixolva 1 decis poharakba, meggyet és cseresznyét zacskózva, és még fogok eltenni céklát, és sütötököt azt is főzve, turmixolva.
2011. júl. 5. 14:22
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Valóban 6 hónapig csak szoptatni szertnék és utána hozzátáplálás mellet tovább:-)Így értettem.
2011. júl. 6. 10:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Így már értem! :) Kicsit félreérthetően írtad a kérdésben.
2011. júl. 6. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!