Másnál is van ilyen? Fogínyes kérdés.
Figyelt kérdés
Tegnap olvastam egy régebbi kérdést, amiben valaki érdeklődött hogy ha most nem ér össze a babájának a felső 2 metszőfoga, az változik-e. Erre valaki azt írta hogy sokszor azért nem ér össze, mert van egy kis gát az ínynél felül, ami teljesen lehúzódik az íny aljáig, be a fogak közé. És azt ilyenkor fel kell vágni hogy majd a maradandó fogak összeérjenek. Megnéztem, és az én kisfiamnak is leér az így aljáig a gát. Van még olyan akinek leér? És a fogai összeérnek a picinek? Nálunk még csak most jön a felső kettő, de egyenlőre van távolság közte. Ez változik ha kijön a többi fog is? Azok összébb nyomják? Van azt tényleg fel kell vágni? Elnézést hogy 0ilyen hosszúra sikerült. Minden választ hasznosra értékelek.2011. júl. 5. 09:00
1/4 anonim válasza:
Nem kell felvágni, butaság (kérdezd meg a fogorvosod,ha mész légközelebb)
A maradó fogakra semmilyen hatással nincs,hogy hogy van e most rés.Sok kisgyereknek vannak egymástól különálló gyöngyfogai (minden fog között rés) de a maradó fogak szépen egymás mellé jönnek majd.
2/4 A kérdező kommentje:
Jaaaaj! Nagyon szépen köszönöm a megnyugtató válaszod. Remélem akkor az hogy a gát lejjebb van nincs összefüggésben a réssel. Mondjuk ennél nagyobb bajunk sose legyen :)
2011. júl. 5. 09:41
3/4 anonim válasza:
No, akkor...
Kislanyomnak is ott volt a gát vagy micsoda, hezag volt a fogai kozt. De a tejfog kipottyan, es az uj fog nagyobb, igy szepen egymashoz simulnak.
Ellentetben velem. Tejfogaim simultak, rendes fogaim meg nem fertek el, igy görbe foleg az elso 2 fogam.
Tehat orulj....
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod :)
2011. júl. 5. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!