Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hónapos lányom egyik...

10 hónapos lányom egyik fülénél a fülbevaló luka felett van egy pici pup. Kinek volt már ilyen? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Próbáltam már neki másik fülbevalót is betenni, akkor sem ment le a pup. Valamelyik nap kivettem neki éjjel mikor evett, és délelőtt alig tudtam neki visszatenni, majdnem befort a lyuk. Amikor nem volt bent a fülbevaló és megfogtam a pupot, olyan kis kemény volt. Mit csináljak vele? Mivel lehetne kenegetni?
2009. márc. 28. 20:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem fájlalja, ha nyomogatod? Szerintem, ha mész a dokihoz mutasd meg neki. De lehet csak egy zsírmirigy.
2009. márc. 28. 21:17
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem egészen értem. Fülbevaló előtt is megvolt, vagy ez okozza?

Az én kicsimnek mindkét fülén van valami, bár nincs még fülbevaló, és ezt apától örökölte mert neki is, Szerintem ártalmatlan zsírmirigy-féle.

Nekem gyerekkoromban begyulladt a fülem, gennyes lett, ez is hasonló, és nagyon fájdalmas, és nyomásra kijön kicsi genny. Kiderült allergia, csak ritkán van ilyen aranyra pláne ha előtte évekig minden oké.

2009. márc. 28. 21:18
 3/6 A kérdező kommentje:
A fülbevaló előtt nem volt meg a pup, sőt a fülbevalót 3 hónaposan rakattuk be, ez meg kb. 1 hónapja van.
2009. márc. 28. 21:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Ahogy a második írta, ALLERGIA.Én későkamasz koromig szenvedtem tőle.Érdemesebb hagyni beforrni és tisztítani belőle az összegyűlt váladékot.
2009. márc. 28. 22:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Allergia szerintem nem lehet, ugyanis csak az egyik fülénél van ez a pupli, és váladék sem jön.
2009. márc. 29. 12:28
 6/6 anonim válasza:
Hát menj el az orvoshoz vele minthogy itt kérdezgesd mi lehet a baja.
2011. ápr. 19. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!