Miért sír a 3 hónapos kisfiam a fürdetésnél? Eddig annyira szeretett fürödni most meg 2 alkalommal nagyon sír, nem ejtettem el és víz se érte olyan helyen (arcán), ahol megijedhetett volna.
Figyelt kérdés
Más is járt már így? Remélem nem fog ez sokáig tartani, mit tegyek?2009. márc. 28. 19:26
1/5 anonim válasza:
nekem akkor sírt (1-2alkalom) amikor már nagyon fáradt,nyűgös és éhes volt egyszerre.De akkor semmit se tudtam kezdeni vele.
Próbáltad valahogy elterelni a figyelmét...figurákkal.mi pl.halacskázunk,mikor ezt meghallja olyan nagyokat csapkod,hogy minden csupa víz.
kitartás
2/5 A kérdező kommentje:
Nem fáradt, és nem éhes előtte nagyokat nevetett, ahogy víz érte a seggét rögtön ordítani kezdett semmivel nem lehetett a figyelmét elterelni az apja próbálta, de azért köszönöm :)
2009. márc. 28. 19:33
3/5 anonim válasza:
Nem lehet hogy kicsit melegebb vagy éppen langyosabb lett a fürdetővize? Amúgy nekünk a dokinéni javasolt egy nagyon jó dolgot. És bevállt. A kád aljára terítettünk egy textil pelust. Először a babát az üres kádba tettük a pelusra és úgy öntöttük rá fokozatosan a vizet. Így sosem volt sírás. És kb. négy hónapos korától már imád locsizni. Most 11 hónapos és már jó ideje simán fürdik, bár a pelust mindíg alá tesszük mert így nem olyan kemény neki a kád alja. Sok sikert.
4/5 anonim válasza:
Szia. Mi is jártunk már így. Kiderült, hogy kicsit ki volt pirosodva a popsija, és valószínű csípte a víz neki. Ilyenkor picit hűvösebbre csináltam a vízét, és akkor nem sírt. Persze nem hidegre, csak egy-két fokkal langyosabbra.
5/5 anonim válasza:
Mi ugyanígy jártunk 3 hónapos kora körül, nem jöttünk rá, mi volt a gond. Egy hét hiszti után abbahagyta magától. Azóta (4 hónapos) nincs gond a fürdetésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!