Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Létezik olyan ásványviz, amit...

Létezik olyan ásványviz, amit forralás nélkül adhatok 1éves kisfiamnak?

Figyelt kérdés
tudom hogy először lehet forralás nélkül adni,de utána forralni kell.Létezik olyan,amit felbontás után nem csak 1x lehet forralás nélkül adni?A babavizet is tudtommal csak 24óráig lehet forralás nélkül adni.Már elég macerás forralgatni,naponta 1,5litert megiszik...csapvizet nem merek neki adni,azt én se iszok sose,nincs baja elvileg,de inkább nem adnék neki.
2011. júl. 4. 14:37
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
mondjuk még ő sincs 1éves,majd e hónap 28-án lesz,de baja nem hinném hogy lenne a fel nem forralt ásványviztől.
2011. júl. 4. 16:58
 12/12 anonim ***** válasza:

Én 1 éves korától forralás nélkül adtam babavizet, abból készítettem mindent, általában el is fogyott, de másnap még simán adtam belőle.

Már 18 hós, reggel egy adag teát elkészítek (forralással), a többi folyadék csapvízből megy.

2011. júl. 4. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!