A nunikájánál lévő lyukból valami kis hússzerű valami lóg kifelé, de nem tudom mi! Nem nagy pici, nem is vérzik csak ott van. Mi lehet az? Mi lehet a babámnak ott?
Nagyon megijedtem, mert nem tom mi az és féltem a kisbabám.
Erőlködéstől (kaksizásnál)kijöhetett vmi? Nem húzgatom, nem piszkálom nehogy bajt csináljak. Hétfőn dokinak is megmutattom csak hát ha vkinek volt hasonló a babájával.
5 hetes kisbaba
Egy icipicit megnyugodtam, de az én babám 3500-al született és már 4,5 kilós.
De mi lehet az?
Mot akkor ha tisztába teszem akkor nem érheti törlökendő? jajjjj :S
Tegnap még semmi sem volt ott, ma jött ki neki.
Nekünk is van ilyen, karankula a neve. Figyelgetni kell, de jó darabig nem kell vele csinálni semmit.Teljesen ártalmatlan valami, bár én is megijedtem, mikor először megláttam, és rohantam vele orvoshoz.
Egy 4 hós baba anyukája
köszi szépen mindkettőtöknek a választ.
De azért a nunikájánál meg lehet törölni nem?
Én egy 36 hetes kismama vagyok,és most hogy a kérdésedet olvastam,válaszolok is rá.Én most 30 éves vagyok,és az én puncimban is van olyan kis húskinövés,úgyhogy nyugodt lehetsz,biztosan mondhatom hogy nem fáj neki,mert nekem sem fájt soha.És már felnőttként a szexuális élet során sem okozott gondot nekem,hozzám tartozik.Úgyhogy nyugodj meg,a saját lelkibékéd érdekében mutasd meg orvosnak,de ez nem probléma.
Egy 36 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!