Allergia lenne, hasfájás, vagy valami más?
Figyelt kérdés
3 hetes kisfiam arcán és a popsiján pici piros pöttyök jelentek meg. A hasa is fáj, de többnyire csak este, illetve éjszaka. És ma nagyon megijesztett, mert a kiságyban keresztbe feküdt, tiszta vörös volt a feje, sikított és nyáladzott (3 hetesen!). Nem tudtam eldönteni, hogy hasfájása miatt volt ez, vagy egyéb dolog. Mindenesetre ahogy kézbe vettem, úgy éreztem, hányni akar, de csak nyál jött, s utána a karomban megnyugodott. Van valami tippetek, hogy mi lehetett ez? Anyatejes baba.2009. márc. 28. 11:40
1/1 anonim válasza:
Én elvinném orvoshoz, ügyeletre, lehet hogy lappang benne valami.
Pöttyök, vörös fej...
A nyálzás a hányás egyik előjele is lehet. Lehet hogy valami gyomorbántalma van.
Mit ettél????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!