Mennyibe kerül az espumisan csepp, és meddig elég? 4 hós a fiam, sok levegőt nyel evés közben, gondoltam ez megoldás lehet. Köszönöm előre is!
Szia!
1400 ft körül vettem, hát talán egy hétig ha nem minden etetésnél adod nálunk második nap már csak félig volt.
25 cseppet kell minden etetés előtt, ez jól megpukiztatja a bébit :)
kicsit drága, de szerintem nem kell minden etetésnél én általában este adom!
Szia, én 1100 Ft körül veszem, és nálunk is csak egy hétig elég, viszont nagyon jó.
A kamillateával vigyázzatok, azt hallottam róla, hogy tönkreteheti a bélflórát ha sokat iszik valaki.
DM-ben és gyógyszertárban is lehet venni Gripe vizet,kb 2000ft,de sokáig elég.Én kisfiam nagyon hasfájós volt, hajnal 3 kor aludt csak el,ahogy elkezdtük adni neki,elmúlt teljesen.Most 3 hós és már este 9kor alszik és semmi hasfájás.
üdv:Ancsy
szia! az én fiam is ar-es tápszert eszik. a mam 1-es cumiján simán átszívja és nem ömlik neki. ez volt a hatszázadik cumi amit kipróbáltam, de ez bevált. azóta kevesebbet bukik és kevesebbet fáj a poci.
és sokáig használtam a sab simplex szuszpenziót. nem túl drága és nagyon bejött.
a fiam most 5 hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!