Kinek mi vált be jobban hasfájásra? Chamomilla vulgaris 15 ch, vörös tea (rooibos), vagy a gripe water? Melyiket ajánljátok?
kisfiamnak azért fáj a pocija mert evés közben akar egyszerre kakilni, emészteni meg enni, de sír mert fáj a pocija és sír mert éhes nem bírom, szegénykémet sajnálom nagyon.
köszönöm
Tápszeres baba, és nem igazán fogadja el sem a teát sem a vizet semmit nem akar inni pedig be is ízesítettem neki :(
ha megpróbálom neki a kamilla teát ne is ízesítsem?
Bár én a mecsekbaby teát adom neki (persze az sem kell neki) abba van kamilla meg édeskömény az jó nem?
Mi nagyon sok mindent ki róbáltunk. Eleinte mindegyik jó volt, aztán mintha már nem lett volna hatása. Így jött a következő: Espumisan, Gripe Water, Mecsek Baby, Babynoss hasmasszáskrém, meggymagpárna, stb. Mire ezekkel végigértünk, addigra elmúlt a pocakfájás.
Az az igazság, ez is olyan dolog, h ki kell ezeket próbálni. Lehet, ami nekünk nem jött be, nektek az lesz a jó.
Kitartás! Egyszer ez is elmúlik (bár én sem hittem)!
Nekünk a pocakfájáskor mindig sétálni kellett vele, akár egész éjjel, csak akkor volt jobb szegénykémnek:(
Születése óta tápszeres és már váltottunk tápszert is, azzal nincs gond szinte minden evés után van széklete.
most lesz 3 hónapos, a cukrozott teát sem issza meg csak a tápszert kapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!