Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adjak neki cumit ha utazunk?

Adjak neki cumit ha utazunk?

Figyelt kérdés

4,5 hónapos a babám, és nem szeret utazni, illetve egy darabig elvan, de ha hosszabb útra megyünk - a nagyszülők 200 km-re laknak -, akkor nem bírja ki sírás nélkül. Szerintem azért, mert csak hason tud aludni, így ha el is szundikál a hordozóban, max egy fél órát tud aludni, utána felébred. A nézelődést hamar megunja, játékokkal is próbáltam már lekötni, de az sem tart sokáig. És ekkor jön az ordítás. Lehet, hogy a cumi megnyugtatná? Nem cumizik egyébként soha, az ujját szokta néha (mostanában egyre többször) szopizni, már ha eszébe jut, és megtalálja..

Nem lesz cumizavar ennyitől? Vagy mit csináljak?

2009. márc. 28. 10:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia! nálunk detto ugyanez a helyzet és én sem mertem elöször cumit adni neki, igy egy párszor végigüvöltötte az utat!

Aztán bedugtam a szájába a cumit, és láss csodát megnyugodott és elaludt rá 10 percre a hordozoban, amit nem szokott mivel csak hason alszik!

Ahogy látod! Szerintem kiprobálhatod! Bár az elején lehet kiköpi.

De majd rájön hogy jo! Üdv!

3 hos baba mamája

2009. márc. 28. 10:35
 2/7 anonim ***** válasza:
nyugodtan adj neki, hátha megnyugszik
2009. márc. 28. 10:40
 3/7 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi a válaszokat, ki fogom próbálni.

Az első válaszolótól kérdezném, hogy Te is csak utazáskor adsz neki?

Ugyanis rászoktatni nem akarom...

2009. márc. 28. 10:43
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia! Ha eddig nem lett cumifüggő ezután sem lesz! Nyugodtam adhatsz neki cumit, ha egyáltalán elfogadja.. Az én lányom kedden lesz 5 hónapos..Ha utazunk neki is ott a cumi a szájában, aztán ha megunja úgyis kiköpi. A hosszú utazást szerintem egyik baba sem bírja főleg a kényelmetlen gyerekülésben akármilyen drága is volt..:-)
2009. márc. 28. 10:44
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Bocs! Tudom, hogy nem tőlem kérdezted, de szerintem inkább a cumi legyen a szájában mint a keze illetve az ujjai..A cumit,ha nagyobb lesz eldugod előle, de a kezét nem tudod..Lényeg, hogy nem kell mindig a szájába legyen, csak akkor add oda ha ok nélkül nyűgös..
2009. márc. 28. 10:47
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek
2009. márc. 28. 11:03
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia! Igen csak akkor, mert igy nem sir, mivel hanyatt van!

De itthon nyugodt baba, igy nem kell!

Csak utazáskor! .:)

2009. márc. 28. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!