Melyik a legjobb baba tapszer?
A szoptatás nem csak az anyagi táplálása a gyereknek, hanem a kapcsolat kiépítése is. MINDENNEK nyoma marad a gyerek életében ami a baba korban történik vele, vagy jó vagy rossz.
Nagyon kevés nő képtelen a szoptatásra, de sajnos nagyon sokan kényelmi okokból ezt nem csinálják, még a tejközpontba sem hajlandók elmenni. A gyerek megérzi mi az a törődés amikor mindent megtesznek érte és mi az amit kényelmi okok miatt leegyszerűsítenek. Ilyen ha feleslegesen adnak neki tápszert is.
68%-os,itt nem az a kérdés,hogy szoptasson-e vagy ne...
Hanem hogy melyik a legjobb tápszer.Szállj már le erről a témáról.
Sajnos csak két hónapig tudtam teljes mértékben szoptatni, mert elapadt a tejem, hiába fejtem és szinte mindent kipróbáltam. Utána a lefejt, fagyasztott tejcsit kapta, és aztán tápoznunk kellett. Beba-t kapta a korának megfelelőt.
három hónaposan a kóstoltatást is elkezdtük, a védőnő orrára nem kötöttük, szerencsére soha semmi gond nem volt a kajákkal.
Remélem most szerencsésebb leszek a szopi terén.
Mi Nestlé Bebát használunk, előtte Humanát, de akkor elég nyűgös volt, azért váltottunk, bár lehet, hogy más miatt. Végülis már mindegy, a Beba bevált. 2,5 hós lesz a pici.
Azt én sem értem miért kell erőltetni az anyatej kérdést, hiszen nem erről kérdezett a kérdező. Nekünk a pici lány kis súllyal született, nem tudott rendesen szopizni, e miatt kevés volt a tejem, de 2 hós koráig küzdöttünk. Alkalmanként 10-20 miliket evett meg, de fel nem adtam, aztán elutasította a cicit. Pár nap kínlódás után nem erőltettem, mert ordított minden alkalommal. :S Azóta fejem, de így is alig jön, ittam már sört, tejszaporító teát, minden félét. Szóval szerintem is kevés ember van, aki kényelmi okokból nem szoptat, kár mást ezzel bántani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!