Célszerü a popsitörlöhöz tartó dobozt venni? Gondolom, hogy praktikusabb, de mindegyik fajtához van? A DM-eshez is?
Figyelt kérdés
2009. márc. 28. 09:56
1/7 anonim válasza:
eleinte célszerű, bár nekem nem volt, néha 10 kendőt húztam ki egyszerre, kriminális volt, de megoldható anélkül is. dmeset még nem láttam, de ha pl. veszel pamperst, abba szerintem utána bármelyiket beleteheted, bár ez nem 100%.
2/7 anonim válasza:
Én sokáig használtam azt, amit először vettünk, a Niveásat, de mindenféle kendő volt abban tartva már. De már régóta nincs meg, a fiam kisajátította játékos doboznak. Őszintén szólva én nem vettem észre különbséget. A popsitörlőn van egy ragasztó izé a nyílásnál, szóval vissza lehet ott is zárni, nekem így se szárad ki tehát. Viszont a doboznál külön zavart, hogy a táskámba nehezebben fért be, mintha csak a zacsit tenném be.
3/7 anonim válasza:
Én teljesen meg vagyok nélküle. Gondolj bele, hogy nem mindig tiszta kézzel nyúlsz hozzá és a zacskót csak kidobod ha üres és veszed a másikat.A dobozt meg "örökre" megtartod tele bacival. Jó, tudom le lehet azt is törölni! De szerintem felesleges.
4/7 anonim válasza:
Van a DM-eshez is, zöld színű. Abba bele tudtam tenni pl a Niveas popsi törlőt is. Egyébként nekem hasznos.
5/7 anonim válasza:
Én a teszveszen vettem, használt dobozt, Pamperst, kb 300 ft volt.
Most pl. rossmannos popsitörlő van benne. :))
6/7 anonim válasza:
Szia! Nekem van az elején vettünk Johnsonnosat, és nagyon jo bele szinte mindegyik. Én szeretem, praktikus,
Bár ha mi is elmegyünk valahova, akkor kiveszem belöle a zacsit, mert a domoz az tényleg elég nagy ahoz hogy a táskámba belerakjam.
De itthonra tökéletesen megfelel.
De persze kinek mi.....Az elsö fiamnál nem szerettem, késöbb a gyerek játszott vele. A második fiamnál most használom bár ö még csak 3 honapos mult!
Kellemes babázást!
7/7 anonim válasza:
Én azert szerettem volna venni, hogy ki ne száradjon a kendő.. neztem dobozokat, de egyik se zár légmentesen.. ezért én nemes egyszerűséggel fejjel lefele fordítom a popsitörlőt, és az saját súlyánál fogva jól bezárja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!