Masnak mikor kezdett el ülni a babaja? Normalis az hogy 7 hos babam ugy ül, hogy felig elore dol egy ido utan?
Figyelt kérdés
2009. márc. 28. 09:12
1/3 anonim válasza:
Még ilyenkor simán belefér, hogy elborul. Az enyém úgy 8-9hósan tanult meg ülni. De még később is ráér. Ha elborul, akkor elfáradt. Ilyenkor fektesd le egy kicsit és úgy játszatok.
2/3 A kérdező kommentje:
nem borul el,hanem elore van dolve es ugy tarja magat tovabb.
2009. márc. 28. 09:43
3/3 anonim válasza:
A kislányom is csinálja néha, de nem mindig. Azt valóban megfigyeltem én is, ha már kezd fáradni, akkor ezt gyakran csinálja. Nincs előtte játék, és azért nyúlna? A hátizma elég erős? Fordul mindenfelé, sokat van hason? Ha igen, akkor majd ki fog egyenesedni, szerintem. Nem vagyok szakember, de szerintem nincs gond. Babám (7,5) hós sem ül még stabilan, néhányszor ültetem. Esetleg próbáld meg felfelé csalogatni a tekintetét, hátha ösztönösen kihúzza magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!