Déli alvás előtt szoktatok adni tápszert/tejet a babának?
Nálunk is így van nekem mindig lelkiismeret furdalásom van h neki már nem kéne adni mert már 9hós de olyan jóízűen issza h bizti szüksége van rá! Reggel iszik 240et ebéd után kb 1 órával olyan 150-200körül és este 240et....nem nagyon eszi a joghurtot uh szerintem ez jó....remélem nem megterhelő a pocakjának bár tuti jelezné.
Ja és nem cumizik uh bizti magam a cumizás az üvegből is megnyugtatja.
Örülök h látom h más is csinálja így.
Csak amiatt aggódom h ez a foginak nem jó :S
Tehat a taplalo ebed utan meg egy pohár tápszer...ezek a babak mikor eheznek meg uzsonnara? Hany orat birnak ki a következö evesig? Mit uzsiznak, mikor mit vacsiznak?
Bocsi az offert, csak az en kislanyom fel orat alszik nyuglodve delben, talan a tápszer megoldana.
21:31-es válaszolónak.
Nálunk most így néz ki egy nap:
7:00 reggeli 240 ml tápszer+sajtkrémes, májkrémes stb. kenyérfalatkák vagy egy kiflit rágcsál
9:30-11:00 alvás, van hogy kimarad a tízórai
11:30 ebéd főzelék husival
13:00 160 ml tápszer és alvás kb 15:00-ig vagy 15:30-ig
15:30 uzsonna joghurt vagy gyümölcs kekszel, és szokott kapni piskótát is
Néha szokott aludni 18:00 körül egy 15-20 percet
18:30 vacsi tejpép vagy a megmaradt főzelék ebédről
19:00 fürcsi, utána 240 ml tápszer és legkésőbb 20:00-kor alszik reggelig
Mostanában mióta jönnek a fogai, 1x-2x felsír éjszaka. Akkor megnyugtatom iszik teát vagy vizet, bekenem az ínyét és alszik tovább.
Szerintem próbáld ki Te is hogy adsz Neki délben tápszert, hátha jobbat aludna. Egy próbát megér :)
Irigyelem a kerdezot, hogy ennyit es jol alszik a babája. Gyakorlatilag nincs is gyermeked..
Enyem fel orat alszik, az ejszakak is nyugtalanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!