Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Riasztott a légzésfigyelő, miért?

Riasztott a légzésfigyelő, miért?

Figyelt kérdés
4 hónapos a kisfiam, a kezdetektő Angelcare ac100 légzésfigyelőt használunk, soha nem riasztott eddig. Tegnap előtt és most is beriasztott, de nagyon gyorsan odaértem és kikaptam a babát az ágyból, mire fel is ébredt. A lapok jól vannak bent, a fiam sem mozdult el, elemet is cseréltem nemrég, a leírásban írtak szerint, minden úgy van, ahogy lennie kell. Mitől riasztott mégis? Cseréljem más márkára?
2009. márc. 27. 23:37
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Ha a babád sem mászott le róla, akkor én inkább a gyereket nézetném meg!Lehet hogy tényleg a gép rossz, de ki tudja inkább legyen egy felesleges utatok.
2009. márc. 28. 06:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igy már mi is jártunk ugy háromszor, nekem azt mondták, hogy túl mélyen aludta a baba és ez miatt is előfordulhat a téves riasztás, a miénken van egy olyan funkció, hogyha nem erős a jele hogy a baba lélegzik akkor más színnel villog, akkor sem kell megijedni egyszerűen csak mélyen alszik. (ilyenkor mindig megsimizem vagy adok neki egy puszit, hogy kicsit kizökkenjen a mély álomból)

Próbáld meg a lapjait kicsit megmozgatni, nekem azóta nem csinálja mióta szétkaptam és ujra össze!

2009. márc. 28. 06:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is volt hogy már 2x riasztott, de szerencsére OK volt minden! A férjem az érzékenységén állított, és most már jó!
2009. márc. 28. 06:24
 4/7 A kérdező kommentje:

Jó, de ha eddig nem riasztott és állítok az érzékenységen, honnan vehetem biztosra, hogy jelez, amikor szükséges?

Nekünk nem villogott narancssárgán! Hirtelen riasztott!

2009. márc. 28. 07:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is riasztott egyszer és rájöttem hogy az elem miatt volt azota tölthetős elemet teszek bele mert ami nem tölthető ki tudja mióta van a boltokban és lehet hogy gyenge. (duracelt vettem és kb 2 hétig birta ezért lecseréltem töltösre) Vagy egy kicsit tedd a lapokat távolabb egymástól.
2009. márc. 28. 09:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Töltős elemünk van nekünk is, nemrég cseréltem, mert már lassan kattogott. A lapokat megpróbálhatom, de biztos nem mozdult el, előtte néztem rá, és a riasztáskor is ugyan úgy volt.
2009. márc. 28. 09:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Nálunk is beriasztott már, és szerencsére soha nem volt probléma

Csak nagyon mélyen aludt és ritkán vett levegőt

Ilyenkor én is megsimizem a kis mellkasát és ő is alszik tovább, mint a bunda

Tényleg csak annyi a teendő, hogy kihozod a mélyalvásból.

2009. márc. 28. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!