Kislányom nunija kipirosodott. Mivel kenjem?
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:52-es vagyok.
A Neogranormont és se nunija közé kenem, úgy persze hogy összenőhet. Csak a "tetejét" vagyis a szeméremdombját és a popsiját. A nunija közé semmilyen krémet nem szabad kenni!
1. vagyok. A canesten gombira van, de gondolom ezt Te is tudod. :)
Azt még elfelejtettem írni, hogy a kakiknál nem törlőkendőt használok, hanem mindig lemosom csap alatt. Felhúzom a ruhácskáját, ráhasaltatom az alkaromra és a csap alatt megmosom a szabad kezemmel. Oda is van készítve erre a célra egy nyomós adagolós babafürdető.
A puncija nekünk is majdnem összenőtt, ezért voltunk nemrég baba nőgyógyásznál. Mondtuk neki, hogy minket is ezekkel a hámosító krémekkel ijesztgettek, de ő közölte, hogy hormonok miatt van. Nekem anno nem nőtt össze, erre azt mondta, hogy valószínű a pisilés nem engedte az összenövést. Amúgy tényleg nem volt vészes, a kisujjával szedte szét a babónak. Előtte valami szörnyűségre készültem fel és előre rosszul voltam. A babám észre sem vett semmit. :)
Amúgy a nyílásra tényleg nem kenünk, de ott gondolom nektek sem piros. Csak a szeméremajkakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!