Dackorszakról/hisztikről "rémtörténetek"?
3 éves a fiam, két éves volt, én is csodálkoztam, h huh, csak ennyi a dackorszak?
Mára már főleg ha fáradt, igazán tudja magát produkálni, volt már üzletben hasravágós, üvöltős hisztink, itthon mindent kiabálva követelős hiszti, gondolom, h örültek a szomszédok :)
A legújabb, h az oviból hazajövet kezdi el a műsort, át kell menjünk egy vasúti átkelőn, és ha nem jön vonat, (általában nem jön), akkor hátul dühöng, sír, vergődik, de én AKARTAM, h jöjjön a vonat!!!
Ha leszidtam, mert hozzám vágott egy fakockát, bement a szobába lecsillapodni, kijött, és egy plüssel"lelőtt" engem, h ő haragszik rám...
Majd csak túl leszünk rajta, igyekszem a legkevesebbre redukálni, h alkalma, indoka legyen hisztizni, elterelem a figyelmét, énekelni kezdek, ezekre általában lenyugszik.
Hát itt írnak egy-két "rémtörténetet" :) Nekem ez a lélegzet visszatartós a rémálmom. Hát nem tudom mit csinálnék, ha a lányom fejecskéje elkezdene kékülni :S 2 éves múlt májusban, nála a hiszti abból áll hogy földhöz vágja magát és fetreng, közben mondja,hogy "jaj-jaj-jaj-jaj" :S az utcán nevetnek rajta, hogy de aranyos, hát nem is tudom. Én sokszor már sírni tudnék, amikor egy nap alatt huszadjára is földhöz vágja magát. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!