Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek? Kisfiam 1 hónapos...

Mit tegyek? Kisfiam 1 hónapos kora óta székletgondokkal küzd most 3 hónapos.

Figyelt kérdés

Vagyis nem kakál, Őt ez nem zavarja van hogy 7-8 napig nincs széklet. Az egyik orvos azt mondja adjak neki kúpot 3 naponta, a másik tiltakozik és szirupot írt fel neki, a harmadik orvos lassan bevezettet gyümölcslét javasol. Mit lehet tenni mit csináljak? Teljesen összezavarnak.

A teába sem merek cukrot tenni mert azért leordították a fejem. De cukor nélkül nem issza meg a teát.

???? Tanácstalan vagyok!

2009. márc. 27. 16:58
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szopik v. tápszeres, Azért nem issza cukor nélkül a teát, mert rájött, hogy cukorral finomabb. Ha következetesen cukor nélkül adod előbb utóbb elfogadja, vagy adjál babavizet. De ha anyatejes lehet nem szomjas. A gyümölcslé bevezetését már én is hallottam ilyen esetben. Egy ismerősömnél bevált. Először hüledeztem, hogy ilyen korán, de még mindig jobb, mint a gyógyszer. Nagyon óvatosan a baracklevet próbáld meg. De a kúp sem rossz megoldás, ha sikerül tőle a kaki.
2009. márc. 27. 17:15
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyára anyatejes, nálunk pont ez volt:) heti egyszer-kétszer kakilt, akkor egy jó adagot:) én is mindent megtettem hogy sürübben termeljen, cukros kamillatea, hőmérőzés, néha kup, ha már semmi nem használt, majd nem kinoztam tovább, maradt a kamillatea ötnaponta,attól kakilt. Ahogy jöttek a gyümik 4,5 hósan, már naponta kakilt. Az anyatejesek gyakran csinálják ezt, én hagytam, nem gyógyszereztem, csak teát adtam.
2009. márc. 27. 17:20
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálunk pont ugyanilyen gondok voltak.Kamillateát kapott reggeli előtt cukorral a védőnő tanácsára,de általában 3-4 naponta hőmérőztem,mert semmi nem volt.Amikor elkezdtük a hozzátáplálást normalizálódott a dolog,9 hónapos most a kislányom és napi 2-3 csomagot gyárt.
2009. márc. 27. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!