Aventes itatópohárral ilyen gond?
Figyelt kérdés
Kemény csőrű poharunk van,a szelepnél,meg a csőr hátoldalán fekete penész szerű van és hiába próbálom bármivel eltüntetni,egyszerűen nem jön le.Van rá valami praktika,amivel lejön,vagy újat kell venni?2011. júl. 1. 14:32
1/4 anonim válasza:
újat kell venni... én ezért dobtam el az aventes poharat... Rohadt drága tisztítani meg nagyon nehéz
2/4 anonim válasza:
Fültisztító pálcika pont befér a csőr hátuljába. Én mosgatószerbe és ecetbe mártogatom, egész jó lesz mindig. Azt tudod ugye, hogy az átlátszó szelepet le lehet szedni? Mert én először nem tudtam, csak próbáltam bepiszkálni alá.
3/4 A kérdező kommentje:
igen,arra én is rájöttem.de mellette a csőr maga penészes.meg a szelep.
2011. júl. 1. 14:53
4/4 anonim válasza:
A fültsiztító jó ötlet, előtte áztasd be.
Én is ezért utáltam a csőrös itatókat, akár mennyire is alapos vagy, szinte lehetetlen tisztára varázsolni. Én Domestosba nem mertem áztatni, az biztos levinné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!