Hogyan tisztítsam meg lányom velúr cipőjét?
Én a cipőjét és a szandáljéát s simán kimostam a mosoógépben, semmi bajuk nem lett.
A cipőt már többször.
Miért mi baja lesz, mx tiszta.
első voltam
nyugodtan mosd ki, semmilyen spray nem tísztítja ki, csak megveszed felslegesen
Köszi Mindegyőtöknek!
Közben spray-t is találtam itthon, de attól se lett tiszta.Azt hiszem tényleg muszáj lesz, hogy víz érje.Csak nehogy foltosan száradjon meg :S
Én nem tanácsolom, hogy betedd a mosógépbe. Én sajnos a minap kimostam, de mentségemre legyen mondva, nem volt szándékos. 16 hónapos kislányomnak furcsa szokásai vannak, az egyik az, hogy örökké segíteni akar és mindent ki be rámol a mosógépbe. Mielőtt berakom a szennyest, mindig megnézem a dobot, hogy nem rakott e be valamit. Most is benéztem, elindítottam, és teregetésnél bukkant elő mindkét ASSO sötétbordó velúr zárt cipője. Azt hittem sírvafakadok. 8000 Ft volt és alig használta, egész őszig jó lett volna. Látszólag semi baja nem lett, aztán bejött az esős idő, fel akartam adni rá, de nem fért bele a lába. Úgy összement széltében, hogy ki lehet dobni:( És most nincs hűvös időre cipője.
Inkább maradjon koszos, de ne mosd ki!!!!
Ja, 40 fokon mostam a babaruhákkal együtt:(
Semmi gond, köszönöm lányok:)
Mosógépbe nem teszem, de nedves puha ruhával áttörlöm.világos rózsaszín a cipő, így tényleg nagyon gáz ha koszos,valamit muszáj kezdenem vele.De egy biztos, velúrt többet nem veszek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!