Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megváltozott a napirendünk,...

Megváltozott a napirendünk, és nem tudom, most hogyan tovább? !

Figyelt kérdés
Tudom, hogy sokszor válaszoltatok már, ilyen kérdésre, de tanácstalan vagyok. A régi napirend: 5-6 reggeli-tápszer, 10 tízorai-gyümi, 2-kor ebéd-főzi, 6-kor uzsi-tászer, 8-9körül vacsi tápszer! Az új: 8-kor reggeli utána 10-kor alszik(itt már elcsúsztam a tizóraival), 12-13-között ebéd, 15-16-körül uzsonna vagy toljam ki 18-ig és tápszer utána 21-kor vacsi? Nem baj ha kimarad a tízórai, vagy az uzsonna? Passzzz
2009. márc. 27. 14:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Hányszor fordult elö?vedd figyelembe hogy hétvégén átálitjuk az orát.ezt a kicsik érzik és ezért lehet összezavarja az eddigi napirendeteket.nálunk is egy ici picit ez van de én probálom tartani...Jo babázást
2009. márc. 27. 14:44
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem írtad, hogy mennyi idős a babád. Lehet, hogy most változik az alvás és evés igénye. Az én kislányom 8 hónapos és nálunk is van, hogy kimarad a tízórai mert éppen alszik. Ha nem éhes és jóízűen ebédel és egész délután nyugodt akkor én azért, hogy egyen nem keltem fel. Az éjszakákat is átalussza akkor semmi gond, és fejlődése is megfelelő:)
2009. márc. 27. 14:46
 3/4 A kérdező kommentje:
5.5 hós, és tündér kicsi lány
2009. márc. 27. 15:15
 4/4 anonim ***** válasza:
miért lenne baj. Nekem minden attól függ, hogy mikor ébred reggel. Plussz minusz egy óra eltérés nálunk is van. És? a babák tudják mi a jó nekik. Nem lehet merev a napirend, mi sem mindig mindent ugyanabban az időben csinálunk nem? 8 hós
2009. márc. 27. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!