Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A DM-es Babylove termékek...

A DM-es Babylove termékek jók? Popsitörlő, cumisüveg, cumi stb.

Figyelt kérdés
Újszülöttnek néztem ki a sensitiv popsitörlöt. Érdemes azt venni?
2009. márc. 27. 12:58
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi csak Babylove terméket használunk. A popsitörlője nagyon jó, kellemes illatú (zöld), a fehér illatmentes. Mi újszülöttnek is a zöldet vettük. A pelenkája is jó, a nagyfiam 1 éves kora óta ezt használja. Árban és minőségben is jó. A cumit is próbáltuk, azzal sem volt semmi gondunk. Más Babylove terméket nem próbáltunk, de amit használtunk, azzal meg voltunk elégedve!
2009. márc. 27. 13:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A popsitörlő, pelus, melltartóbetét jók. (Cumisüveget, cumit nem használtunk DM-est.)
2009. márc. 27. 13:12
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A műanyag kanál amivel eteted a babát nagyon olcsó(3db 200-300ft)és remek vele az etetés.Eddig Aventes kanalam volt,de csak küszködtünk.Mióta ezzel etetem a kicsikémet öröm etetni.A melltertó betét is nagyon jó,meg az alvós "rongyika" is.
2009. márc. 27. 13:17
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi,föleg a popsitörlö érdekel,mert ugye az ami gyorsan fogy és abból nem akarom a legdrágábbat venni.
2009. márc. 27. 13:20
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
nyugodtan vedd meg, nagyon jók. a pelus is klassz, a popsikrém is, nekünk minden bejött, ami babylove.
2009. márc. 27. 13:51
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Popsitörlőt most a Rossmannban vegyél 6x80 db most 1900 Ft. Ez a legolcsobb most. Vagy a Müllerben is a 6x80 db is 1900 Ft. Mind a kettő nagyon jó. Nekem a Dm-es nem igazán jött be, mert nekem nem elég nedves, de ez a másik kettő mind jó, elég nekdves, elég nagy és elég erős is. Próbáld ki mindenképp!!
2009. márc. 27. 14:25
 7/10 anonim ***** válasza:
Jaj igen és még a Rossmannos pelus is akciós most nagyon tuti árban van!!
2009. márc. 27. 14:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Én is nagyon szeretem a Babylove-s terméket. Szerintem a pelus jobb, mint a Libero. Ugyanaz a nedvszívó képességük, de a Libero olyan vastag. Tejpépet is DM-est kap, jó áron van és a leglaktatóbb. A popsitörlő is nagyon jó, ha négyes csomagban veszed, tűrhető az ára. A kanál is jó, mert keskeny, de mégis fér rá kaja. Cumisüveget nem vettem ott, de csőrös poharat igen. Na, az viszont nem jó, folyik össze-vissza, pedig csepegésmentes elvileg. Ha egy kicsit elfordul, akkor meg nem megy rá a teteje. Ebből az Avent-os varázsitató jött be.
2009. márc. 27. 14:28
 9/10 anonim ***** válasza:
Én még az eddig felsoroltakon kívül a bimbóvédő krémet tudom ajánlani, nagyon szuper. És szopi előtt le se kell mosni.
2009. márc. 27. 16:06
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem is nagyon jók a babylove-os termékek. Érdemes regisztrálni a bababónuszra is, mert mindig kapsz majd kuponokat amikkel jóval olcsóbban tudsz majd mindenféle babacuccot megvásárolni a dm-ben.

Üdv.

2009. márc. 27. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!