Mivel lehet kimosni a gyümifoltokat?
Figyelt kérdés
Elkezdtük a gyümievést - konkrétan még csak az almalénél tartunk, de már most sajnálom ezeket a méregdrága kis ruhákat, még az előkéket is. Kijönnek ezek a foltok? Milyen praktikákat ismertek?2009. márc. 27. 12:01
1/4 anonim válasza:
én áztatom vanish oxival és utána mosom, így eddig kijött
2/4 anonim válasza:
Szia!
Az első és legjobb praktika: szerezz be 4-5 db sima fehér előkét, mert azt bedobod a fehérítőbe és gyönyörű tiszta lesz.
MEg én még vettem ilyen etetőkabátkát, (turiban 100 ft-ért), de lehet kapni a brendonban is [link]
A beszáradt/már többször kimosott, de ki nem jött gyümifoltokat nekem szépen kihozta a vanish por. Kb. 3 napig áztattam a ruhát jó tömény vanishes vízben, és tényleg szépen kiszedte a foltokat, pedig már lemondtam róluk (a színük megmaradt).
A fehérekhez meg cloroxot használok, ha fehér részen van a folt, de a ruha mintás, akkor fültisztító pálcikát szoktam cloroxba mártani és azzal dörzsölöm be a foltot, hogy a színes részhez ne érjen, utána jól kiöblítem és kimosom a gépben.
6 hós kislány anyukája
3/4 anonim válasza:
Én már ezerfélét kipróbáltam, nem sikerült tökéletesen kimosni egyszer sem, főleg, amikor már többedszerre is almás-paradicsomos, stb. lett az előke. Én mindig vmi csúnya, félig kinőtt, ócska pulcsit vagy rugit adok rá etetésnél, aztán átöltöztetem ha végeztünk.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Holnap kipróbálom a vanisht. És ma átöltöztettem játszós pulcsiba...csak anyósom meg ne lássa ezt a pulcsit... :)
2009. márc. 28. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!