Miért csinálja? Miért kerüli a tekintetem?
Figyelt kérdés
2 hónapos babám etetés közben nem néz rám. Ha nem nézem, akkor néz és ha odanézek elkapja a tekintetét. Próbálom felvenni a szemkontaktust de elfordul és elnéz másfelé.Beszélek hozzá énekelek neki,de hiába.2011. jún. 30. 18:22
1/5 anonim válasza:
Mert már érdekli a külvilág, elég messzire lát. Ebből, hogy most épp nem néz mindig téged, még nehogy arra következtess, hogy bármi baja lehet!
2/5 anonim válasza:
hát szerintem ne baj ha összevissza nézeget :-)
ki tudja lehet h ha csak téged nézne akkor meg az zavarna :-)
jól lát már és színes a világ kezdi érdekeli minden ami körülötte van
semmi baj nincs ez a dolgok rendje
3/5 anonim válasza:
Rám soha nem nézett a babám evések közben. Az elején még csukott szemmel evett, utána meg minden mást nézett. Soha nem gondoltam, hogy ez baj.
Valahol olvastam én is, hogy van szemkontaktus evések közben...de az anyukák meg sokszor nyilatkoznak épp másképp, mert a babák nem olvasnak szakkönyveket, ne ijedj meg ettől a dologtól, nem olyan fontos, hogy szembenézzen veled.
4/5 anonim válasza:
Nálunk szinte soha se néz ránk etetés közben. Üvegből eszik, kevés sajnos a tejem, így 90 %-ban tápszert és a minimális lefejtet kapja meg üvegből. A férjem is panaszkodott már e miatt, de amúgy máskor néz ránk, még sokszor amikor ágyon van is követ a tekintetével, ha megyek ide-oda a lakásban. De evés közben talán nagy ritkán pár naponta egyszer-egyszer néz engem, a férjemet sosem, inkább elnéz a távolba.
5/5 anonim válasza:
3,5 hónaposom mindenhová néz szopi közben, csak épp rám nem. Szopi után viszont még a kezével is feltérképezi az arcom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!