Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Olyan anyukák válaszait várom...

Olyan anyukák válaszait várom akik leragasztották a babájuk fülét. Hatásos volt-e,mennyi ideig kellett leragasztani mire a fül megszokta azt a formát?

Figyelt kérdés
A válaszokat köszönöm.
2009. márc. 27. 10:18
 1/6 A kérdező kommentje:
És mivel ragasztottátok le?
2009. márc. 27. 10:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy a leragasztás semmit nem ér, mert ez genetikailag öröklődik.
2009. márc. 27. 10:53
 3/6 A kérdező kommentje:
Egyikünknek sem áll a füle.Olvastam itt hogy le kell ragasztani csak már nem emlékszem mennyi időre.
2009. márc. 27. 10:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok. Ha nincs a családban olyan, akinek eláll a füle, akkor a babádnak sem fog elállni. Hülyeség leragasztani, az csak kényelmetlen a babának és semmit nem használ. Sokáig azt hittem, hogy el is aludhatja, és akkor lesz elálló füle egy babának, de mondta a doktornő, hogy attól biztos nem lesz.
2009. márc. 27. 11:23
 5/6 A kérdező kommentje:
Tudom,azt mondják,hogy genetika.De neki azért áll el a füle mert mindig gyürködte.4 d-s felvételen is gyürte a fülét,meg van örökítve.Csak nem akarom hogy később csúfolják.Eddig én is azt hittem hogy helyreigazodik neki de egyre jobban eláll.6 hónapos.
2009. márc. 27. 11:36
 6/6 anonim ***** válasza:
A lányomnak is elállt az egyik füle gyürködés miatt, most 9 hónapos és szinte egyáltalán nem látszik majd. Ne ragaszd le, szép lassan elmúlik!
2009. márc. 27. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!