Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az Avent tejtároló pohárhoz...

Az Avent tejtároló pohárhoz hogyan lehet csatlakoztatni etető cumit?

Figyelt kérdés

A problémám: vettem tejtároló poharakat, és fedőt is rá, de most nézem, hogy jobban jöttem volna ki, (és nem kellene kisebb cumisüveget sem venni) ha olyat veszek, amihez van adapter, és cumi is automatikusan csomagolva. Külön tudok venni adaptert rá? Vagy esetleg a 330 ml-es cumisüvegről át tudom tenni a cumis csatlakoztató részt a 180 ml-es pohárra? Kompatibilis a kettő?

Köszönöm a válaszokat.

31.km

2011. jún. 30. 10:46
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem sehogy, vagyis én még nem hallottam ilyet. A tejtároló pohár tej tárolására alkalmas, nem etetésre. Miért akarod abból etetni a leendő babád? Az sem biztos, hogy kelleni fog az etető cumi. Ha mégis, akkor veszel egy cumisüveget és a probléma meg van oldva.
2011. jún. 30. 10:49
 2/9 anonim ***** válasza:
első: [link]
2011. jún. 30. 10:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Adapter nincs külön sajnos. azt csak az etetőrendszerhez van.Esetleg keress rá vaterán. Hátha valaki el akarja adni
2011. jún. 30. 10:54
 4/9 anonim ***** válasza:

Kedves első!

Létezik a VIA poharakhoz egy szűkítő adapter, amire a cumit rá lehet tenni, és melegítés után közvetlenül lehet adni a babának, nem kell cumisüvegbe áttenni. utazásnál pl nagyon praktikus, hogy kevesebb cuccot kell pakolni.

2011. jún. 30. 10:56
 5/9 anonim ***** válasza:
1 vagyok. Köszönöm a linket, de valóban sosem hallottam ilyesmit. Ettől függetlenül változatlanul feleslegesnek tartom, mert semeddig nem tart át önteni azt a kis tejet.
2011. jún. 30. 11:00
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Akkor nem is keresem a boltokban. Viszont vaterán találtam egyből újat. Az adapter az egy szűkítő lenne ezek szerint? Ezt ráteszem a pohárra, és erre teszem a cumisüvegről lecsavart fehér cumitartó fejet cumival? Jól értem a szerelését?

Csak mert a vaterán sima adapter(kék) van eladó.

2011. jún. 30. 11:08
 7/9 anonim ***** válasza:
szia hova valósi vagy nekem van és már nem használom szívesen odaadom.Én nagyon sokszor ebből etettem a kisfiam.
2011. jún. 30. 11:40
 8/9 A kérdező kommentje:
Budapest
2011. jún. 30. 15:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Bocsi de akkor nagyon messze laksz tőlem
2011. júl. 1. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!