Az Avent tejtároló pohárhoz hogyan lehet csatlakoztatni etető cumit?
A problémám: vettem tejtároló poharakat, és fedőt is rá, de most nézem, hogy jobban jöttem volna ki, (és nem kellene kisebb cumisüveget sem venni) ha olyat veszek, amihez van adapter, és cumi is automatikusan csomagolva. Külön tudok venni adaptert rá? Vagy esetleg a 330 ml-es cumisüvegről át tudom tenni a cumis csatlakoztató részt a 180 ml-es pohárra? Kompatibilis a kettő?
Köszönöm a válaszokat.
31.km
Kedves első!
Létezik a VIA poharakhoz egy szűkítő adapter, amire a cumit rá lehet tenni, és melegítés után közvetlenül lehet adni a babának, nem kell cumisüvegbe áttenni. utazásnál pl nagyon praktikus, hogy kevesebb cuccot kell pakolni.
Köszönöm a válaszokat. Akkor nem is keresem a boltokban. Viszont vaterán találtam egyből újat. Az adapter az egy szűkítő lenne ezek szerint? Ezt ráteszem a pohárra, és erre teszem a cumisüvegről lecsavart fehér cumitartó fejet cumival? Jól értem a szerelését?
Csak mert a vaterán sima adapter(kék) van eladó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!