Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon ideges babának mit...

Nagyon ideges babának mit ajánlanátok, hogy nyugodtabb legyen?

Figyelt kérdés

2 éves, és nagyon ideges baba. Persze ez mind hisztivel megkörnyékezve. Nem a sajátom, de nagyon szeretem őt, és szeretnék valami ötletet, tippet adni akár az anyukának is.

Volt még valaki így? És nem csak hisztiről van szó, hanem idegességről, már többen mondták, hogy nem kellene ilyen korban már megnyílvánuljon így egy kisbabán.

2011. jún. 30. 07:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Azok a babák szoktak idegesek lenni,akik korlátozva vannak/voltak a mozgásban. Akiknem mászhattak szabadon,nem mozoghattak eleget. Ez az első 1-2évben hatásasal van az idegrendszer fejlődésére. Próbálj vele egy nagy sétára menni, haddcsússzon,másszon,szaladgáljon. Tehát a mozgásában nem legyen korlátozva. és utána nézd meg,hogy hogyan viselkedik.
2011. jún. 30. 07:52
 2/8 A kérdező kommentje:

Hát mit mondjak..nem volt korlátozva..nagyon hamar elindult, sőt már folyékonyan beszél..Szóval nagyon ügyes, okos kiscsajszi..

Mondjuk..a sétában azért lehet h van igazad...Sokat nem nagyon vannak kint..Persze vannak,de lehetnének többet is.. Valami egyéb nyugtató hatású tea vagy ilyesmi? Vagy egyéb alkalmázások?

Persze nagyon köszönöm a válaszodat, és megfontolom amit írtál , csak legyen már jóóóóó idő..:((

2011. jún. 30. 07:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha azt mondod hogy rendesen fejlődik, nem volt korlátozva, foglalkoztok vele eleget, akkor lehet hogy valami idegrendszeri oka van. Például dohányzott az anyuka terhesség alatt, vagy alkoholt fogyasztott stb. Szerintem nem ártana elvinni orvoshoz.
2011. jún. 30. 08:01
 4/8 A kérdező kommentje:

Igen..hát mi is ezen a véleményen vagyunk, hogy orvos mindneképp meg kell nézze..Csak gondoltam, hogy hátha van valami praktikátok :(

Amúgy cigi+pia teljesen kizárva. Nem fogyasztott, ez biztos.

2011. jún. 30. 08:11
 5/8 anonim ***** válasza:

szerintem egy kisgyerek idegessége 90%ban a szülők idegességét mutatja. otthon kellene nyugodtabb környezetet teremteni.

lehet hogy azzal tudnál segíteni, hogy pl. vigyázol a gyerekre amíg a szülőket elküldöd lazítani (moziba, stranrdra...)

2011. jún. 30. 08:25
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos a szülők állapotát is tükrözheti..De tényleg.De probálkoznak minél szebben, meg nyugodtan viselkedni..de nagyon nem jön össze..Közbe megértem őket is, mert tényleg sok türelem kellene a kiscsajhoz..Nagyon kis ideges..
2011. jún. 30. 08:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Bocsi,de miből lehet arra következtetni,hogy ideges egy baba?
2011. jún. 30. 11:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Onnan, hogy pl. nem úgy hisztizik mint egy átlagos baba, hogy orditózik meg kezd sírni, hanem rendesen bele vörösödik, és kezd reszketni..meg ha nagyon heves akkor még asaját karját is kezdi harapni.. Szóval nem az a tipikus hisztik vannak. Látszik innen szerintem h egy idegesebb baba tipusról beszélünk.
2011. júl. 5. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!