Ma kapta meg a babucim a második oltását, és plusz kapott mégegyet ami agyhártyagyulladás ellen van. Szóval kettőt. Láz jelentkezhet az oltástól?
Figyelt kérdés
Adtam neki kúpot, hogy megelőzzük a lázat, mert azért két szuri egy nap... Reméljük nem lesz semmi gond, bár elég nyugtalanul alszik most..2009. márc. 26. 16:33
1/3 anonim válasza:
Szia.
Az én babám is kettöt kapott mind a három oltásnál és bizony nagyon lázas volt 38-39fok.Sőt a dr. még azt is mondta,hogy akár hányás is elö fordulhat(hál'istennek ez nem volt),de persze nem minden baba reagál egyformán.
2/3 anonim válasza:
nekem is így kapta. semmi baja nem volt egyiknél sem, bár kúpot kapott, előre, mivel fájdalomcsillapító is, és azért mind2 kis lábát megszúrták:(- szerintem valamelyik baba lázas lesz, valamelyik nem. a dr.nő nekünk azt mondta a 2.nál valószínűbb a láz, mivel az már egy emlékeztető oltás...remélem, nem lesz semmi gond!
3/3 anonim válasza:
Az én kislányom is együtt kapta mind három alkalommal. Én nem adtam neki előre semmilyen gyógyszert, csak figyeltem, hogy nem emelkedik-e a hője. Még hőemelkedése sem volt. Nem volt se nyűgös, se étvágytalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!