Melyik törlőkendőnek van a legfinomabb illata, illetve melyik a legbüdösebb?
ezeket csak úgy kérdezem kíváncsiságból.
nálunk ezek vannak: törlőkendő jó illatú: pampers Clean and play, Netcare
legbüdibb: Pampers baby fresh, Babyfresh
pelus: moshatózunk, csak érdekel mi a legszebb
Legborzasztóbb:libero Aloe vera-s és Pampers C&P
A J&J-nak meg túl erős az illata.
nivea soft törlőkendő fini, liberos és tescos büdi
pampers cuki állatok, huggies micimackós
libero gagyi állat minták
Nekem a legbüdösebb a lidliben kapható volt, aminek nemtudom a nevét, de olyan volt mint egy agyonpacsulizott öregasszony!!Tudjátok mint a 60as évek -beli büdös kölnik!Pfffúúj!!
A legjobb nekem a comfex popsitörlő!
Nagyon jó minőségre és az illata a Mülleres(saját)kék popsitörlőnek kétkedve vettem annak idején de nagyon örültem hogy sikerült jót találnom,Neogronormonnak,zöld Dm-nek a sensitivesnek nagyon gagyi,Nivea is nagyon klassz
Utáltam a Pamperst
Pelenkában szintén a Mülleres saját márkás pelusa a kedvencünk nagyon aranyos és jó+is,Huggies is aranyos de nekünk kevésbé volt jó!!
Huggies, barna csomagolású, talán shea vajas a legfinomabb illatú szerintem. A legbüdösebb? Szerintem annyira egyik se büdi, legalábbis azok közül amiket én próbáltam.
Aranyos mintájú pelus? Most a liberon sárga nyuszikák vannak, szerintem ez cuki. De a többi is aranyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!