Esti elalvás egyenlő rémálom! Mit tehetnénk?
Figyelt kérdés
5 hetes lesz nemsokára a kislányom, a nappalokkal minden rendben. Fél 8 körül szoktuk fürdetni, utána eszik rendesen, kicsit még "beszélgetün", karban elalszik ( aludna ) de amikor lerakom elkezd sírni és nem is hagyja abba. Vagy elalszik és 10 perc múlva sír fel. Beszélünk hozzá halkan, megsimizzük bennt a kiságyba, de vagy elaszik-felébred, vagy nem nem hagyja abba a sírást. Kivesszük, megnyugatjuk, majd vissza az ágyba és kezdődik előlről minden. Pelus tiszta, böfi megvolt ( többször is )biztosa ami biztos még 11 körül mellre teszem, de inkább csak cumizik és ezt játsza éjfélig, egyig, amikor gyanúnk szerint a kimerültségtől elalszik.
Mit tehetnénk, hogy könnyebben elaludjon?
2009. márc. 26. 15:45
2/5 A kérdező kommentje:
igen, és akkor van aztán csak ribillió :)
2009. márc. 26. 16:13
3/5 anonim válasza:
Próbáltad korábban-később letenni? Nem fáradt vagy túl fáradt? Amúgy normális az is, ha "csak úgy" ezt csinálja, elmúlik most már gyorsan magától is.
4/5 anonim válasza:
Ringatni szoktad? Vagy finoman rázogatni, ütögetni picikét a popóját?Fiam is ezt csinálta nagyon sokáog aztán megelégeltem, amikor már majdnem elaludt leraktam az ágyikójába és elkezdtem rázogatni a pelusánál fogva finoman. Mintha a babakocsiba lenne és az rázná. Íyg elaludt egy idő múlva. Most már rázni se kell. Most 5 hónapos.
5/5 A kérdező kommentje:
Böfi után szoktam kicsit sétálni vele, meg a kiságyban is simogatom még. Lehet, hogy -ahogy anyukám mondta ez a szeles idő tett be neki - mert most hogy kicsit jöbb idő van, javult a helyzet. De jó tudni, hogy esetleg ha visszatér a hisztis korszak javulhat :) Legközelebb kipróbálom a pelusrázós módszert, köszi! :)))
2009. márc. 30. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!