Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor adhatok kislányomnak...

Mikor adhatok kislányomnak őszibarack vagy más konzervet illetve befőtett?

Figyelt kérdés
2009. márc. 26. 14:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Mekkora a baba. Szerintem egy éves kor alatt semmiképp se. És ha lehet utána se nagyon. Úgyis nemsokára itt a tavasz és lesznek végre friss zöldségek, gyümik
2009. márc. 26. 14:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válasz 8 hónapos azért gondoltam erre mert őrületesen drágák a bébidesszertek és egy evésre megeszik egyet. Esetleg a fagyasztottak pl zacskósat lehet venni a spar-ba?
2009. márc. 26. 15:04
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én befőttet, konzervet nem adnék neki, mert cukros szirupban (megmég ki tudja miben)áznak! És 1 doboz 200 felett van.

A kecskeméti bébigyümölcsök a legolcsóbbak. Inkább olyant vegyél, még ha drága is!

Én fagyasztottat sem adnék, mert kiolvasztva más!

1éves kisfiú anyukája

2009. márc. 26. 18:02
 4/4 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Én is vettem a múltkor a 10 hónapos lányomnak fagyasztottat, de tök éretlen volt, ráadásul az árán kb négy kecskemétis őszibarack desszertet tudtam volna venni, olyan drága volt.

Hát így marad az, meg főként az idénygyümik, körte, alma banán.

2009. márc. 26. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!