Milyen márkájú pelenkakukát vegyek? Melyik jobb Angelcare, Tommee Tippee?
Nekünk angelcare van, nincs vele semmi bajom.
Szerintem mindegy.
1.vagyok
Én szeretem a pelenkatartó kukát, mert én nem tudom egyből kivinni a nagykukába a büdös dolgokat, mivel panel.
Nyáron nagy melegben marha büdös lenne a lakásunkban, ha nem lenne ez a pelenkatartó kukánk.
A pisiset csak úgy beledobom, a kakisokat kis uzsis zacskóba teszem, majd úgy a pelenkatartóba - így nincs egyáltalán büdös a lakásban.
Két pelenkásom van.
Hát nem tudom. Nekünk mezei kis méretű kukánk van, ilyesmi, csak más színben:
Felesleges ennyit költeni szerintem a kukára. Eleinte nem is igazán büdös, később meg automatikusan a nagy kukába dobod. Legalábbis nálunk így volt.
hát eleinte tényleg csokiszagú volt a pelus,azt szerettem,de most már 1 éves és büdibbetkakil,mint az apja:D
Nagyon meleg van nálunk és iszonyat büdös a kuka hiábacsomagolom még egyenként is,meg mondom,hogy kiborogatja:(((
Nekünk Angelcare van. A légzésfigyelőhöz kaptuk ajándékba a Brendonban. Már 2 éve használom. Egyre kevesebbszer kell már, mert sokszor sikerül a bilibe is. De nagyon szeretettem, szeretem most is. Soha nem sajnáltam az utántöltő zacskókra a pénz, másvalamin megspóroltam, vagy a Brendonos pontjaimat arra váltottam be.
Tetőtéri lakásunk van, nekem is egyszerűbb volt így használni. A kistestvérénél is hasznát fogjuk venni.
1.v.
szerintem vegyél pelenkatartó kukát, ha így álltok :)
Nem mindenki tud kiszaladni a nagykukához az udvarra a kakis pelussal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!