Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen cumisüveget vegyek ami...

Milyen cumisüveget vegyek ami a sűrű tápszert is simán átengedi a lyukon?

Figyelt kérdés

Nagy gondban vagyok,4 hónapos a babám és tápszeres,ami most van tápszere az nagyon sűrű.Tommie Tippie cumisüvege van és már a 6 hónaposoknak való fejet vettem rá ami 3-as,és így is eldugul,szegényem meg ordít az ennivalóért.

Ha valaki volt ilyen gondban,és sikerült egy olyan cumisüveget találnia ami a sűrű tápszert is simán átengedte a lyukon kérem ossza meg velem.Avent üveget nem veszek,mert folyamatosan kifolyik mellette,nem szeretem.

2011. jún. 27. 23:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az utolsóhoz.Mi születése óta Mam-ot hsználunk 1-es és 2-es cumival.

Most fél éves a lányom és vettem egy 6 hós kortól való cumit neki (X-es), mert hát mégse újszülött meg 2 hós cumiból egyen.Milimil tápszert eszik, ami elég híg és az X-es cumiból úgy ömlött, hogy majdnem megfulladt tőle, 2 napig nem is akart tápit enni, ha meglátta az üveget már rosszul volt :)

Jövő héten kezdjük a 6 hós tápit, aztmondta a dokinő, hogy az sűrűbb, ahhoz talán jó lesz majd.Szerintem egy próbát megér.

2011. jún. 28. 10:01
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! Most veszek egy sima tescost,ha nem válik be akkor jön sorban a többi..

Már megpróbáltam csőrösből is,de nem szívja,pedig azon van széles lyuk..

2011. jún. 28. 16:51
 13/13 A kérdező kommentje:
Ma vettem egy Dr.Brownt 6 hónaposoknak való fejjel,ezen átjön rendesen az anyag,de alig akarta elfogadni a babám,mert más formája van a fejnek,mint az előző amit használtunk,de a végére belejött és elkapta a lendületet.
2011. jún. 29. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!