Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindenkinek a porszívós...

Mindenkinek a porszívós orrszívó vált be?

Figyelt kérdés
2009. márc. 26. 11:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nekem az vállt be.
2009. márc. 26. 11:52
 2/11 anonim ***** válasza:
igen, mi eleinte pumpásat vettünk, de semmit sem ér. a porszivós jó, kell venni hozzá ilyen tengervizes orrspay-t is.
2009. márc. 26. 11:55
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is a legjobb.
2009. márc. 26. 12:02
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Nekünk kezdetektől csapra szerelhető orrszívó van, ez be is vált. Nem tudom a porszívós milyen, de ez elég kíméletes, sosem sír a babám. Használok előtte tengervizes orrspray-t is.
2009. márc. 26. 12:27
 5/11 anonim ***** válasza:
12,27-es! Az milyen? Én erről most hallok először!
2009. márc. 26. 12:35
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen, milyen az a csapra szerelhetős?
2009. márc. 26. 12:38
 7/11 anonim ***** válasza:

nekunk elektromos van, ami eleg jol sziv.

a porszivos orrszivo allitolag nagyon roncsolja a babanak az orrat belulrol, bar teny, hogy nagyon hatásos.

2009. márc. 26. 12:55
 8/11 anonim ***** válasza:

[link]

Így néz ki a csapra szerelhető orrszívó. Hagyományos csapra lehet tekerni, a vízsugár erősségével lehet állítani a szívási erősségét. Ahogy a víz keresztülfolyik rajta, úgy csinál vákuumot. A hosszúkás végét kell az orrhoz tenni és kiszippantja a nózijából a cuccot. Nem kell a gyereket lefogni, egyedül is simán megcsinálom, bár az esti rutin része és ilyenkor apa ölében van, én meg szippantom. Mióta nagyobb azóta mindenáron meg akarja fogni és a szájába venni, amíg kicsi volt, az is előfordult, hogy majdnem elaludt közben.

2009. márc. 26. 12:57
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszi, ez nagyon érdekes. Őszintén szólva még mindig nem értem hogy működik pedig nagyon jól leírtad. Majd megnézek egyet közelebbről hátha akkor leesik a tanktusz. :-)

A dokinéni azt mondta, hogy kíméletesen szívjuk az orrocskáját (még picur 5hetes)ezért a porszívósat inkább nem ajánlotta. Ő valami szájjal szívhatót mondott az Otrivin gyártja és újdonság ezért nem is kaptunk eddig sehol sajnos. Most maradt a pumpás de nem az igazi.

Ez a vízcsapos jónak tűnik, asszem beszerzek egyet.

2009. márc. 26. 13:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Mi az Otrivint használtuk, nagyon-nagyon jó, bevált! Én gyógyszertárban vettem kb. 1 hónapja.
2009. márc. 26. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!