55cmes születési magasság az átlagos?
Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 19:07
1/13 anonim válasza:
Az átlag, 50 cm és 3500g. Persze, minden baba más, így a hosszuk és a súlyuk is nagy különbségeket mutat :)
3/13 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy már nagynak/magasnak számít?
2011. jún. 27. 19:13
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm. A kislányom ennyivel született,de nekem nem tűnik olyan hosszúnak. Csak ámulok és bámulok mikor itt is olvasom hogy némelyik baba 62cmrrel születik.
2011. jún. 27. 19:22
6/13 anonim válasza:
Na, az ritkaság! Az enyémek mind 4851 cm között születtek, teljesen normális súllyal. Általában a nagyobb súlyhoz nagyobb hosszúság is járul. de azért a 62 cm még egy 4,5 kilós babának is elég nagy. Én még ekkora újszülött babát nem láttam, de számomra meg ez lenne a fura (mármint a 62 cm):)
7/13 anonim válasza:
Szia, én kisifam 55cm és 3100gramm, mondták hogy hosszú baba,bár nekem nem tűnt annak:)
8/13 anonim válasza:
Az enyém 58cm, 3800 gramm volt. Hosszúnak számított.
Most 5 hetesen nem tudom, mennyi, de végigéri a babakocsit :-)
9/13 anonim válasza:
Szia!Az én fiam 54cm-rel és 3 kilóval született és nekem is azt mondták hogy hosszú baba.De én is hallottam már hogy más babája 60 cm körül volt.Akkor az vajon minek számíthat?
10/13 anonim válasza:
Igen, hosszabb az átlagosnál.
A fiam 3400 grammal és 57 centivel született, és egyből a 62-es méretű cuccokat hordta (azokat is csak 2-3 hétig)
Őrá is mondták, hogy jujjdehosszú, mert súlyban meg nem volt valami hűdenagy és sztem ezért hosszabbnak is tűnt talán... (én mondjuk annak is láttam a nővére után, mert ő meg 49 centivel és 2370 grammal született).
Egy másodunkatesóm babája 4700 grammal és 62 centivel született (császárral), de náluk az egész család ÓRIÁSI. A baba mostanában lett 1 éves, de akkora mint a 2.5-3 évesek, kb 14 kilós és 98-as holmikat hord. És amúgy arányos szép baba, csakhát hatalmas....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!